Pachetul internet + TV, combinatia preferata a romanilor

Pachetul internet TV combinatia preferata a romanilor

Aproape ca nu exista gospodarie in Romania care sa nu aiba cel putin un televizor si un device pentru navigarea pe internet. Prin urmare, si abonamentele pentru astfel de servicii sunt prezente intr-un numar foarte mare la nivel national.

Totusi, tinand cont ca numarul furnizorilor de astfel de servicii este si ele destul de mare, poate fi dificil de estimat care sunt cele mai numeroase servicii dintre cele pe care acestia le ofera. Se poate observa, insa, un pachet de servicii care se diferentiaza de restul datorita popularitatii pe care o are. Acesta este pachetul care contine servicii de televiziune si internet, integrate.

Care sunt avantajele pachetului de servicii TV + internet?

Indiferent de furnizorul de servicii, pachetul favorit al clientilor este cel format din serviciile de televiziune si cele de internet. Acest lucru se datoreaza numeroaselor avantaje pe care acest pachet le ofera, dintre cele mai importante putand fi enumerate urmatoarele:

  • pretul avantajos – optiunea de a alege un pachet de servicii care sa includa atat televiziune, cat si internet, asigura clientii ca pretul pentru aceste servicii este mai mic decat in cazul contractarii fiecaruia in parte;
  • rapiditate la conectare – odata stabilit si incheiat contractul cu un prestator de servicii de televiziune si internet, o echipa de tehnicieni ai acestuia se va deplasa la adresa noului client pentru a realiza conexiunea la retea, conexiune care vizeaza toate serviciile pe care acesta le-a contractat;
  • oferte si promotii – de asemenea, foarte multi furnizori de astfel de servicii au o multime de oferte si promotii pentru clientii lor, care, in cazul pachetelor de televiziune si internet, sunt foarte avantajoase;
  • posibilitatea de a alege numarul de canale, tipul de televiziune sau de cablu – clientii au la indemana mai multe tipuri de pachete de servicii TV + internet, dintre care le pot alege pe cele mai avantajoase pentru ei. Pot alege internet prin cablu sau la priza, televiziune prin cablu sau satelit, un pachet cu programele TV de baza sau unul cu programe suplimentare.

Care sunt diferentele dintre variantele de pachete de servicii?

In ceea ce priveste internetul prin cablu, avantajul este ca exista mai multe tipuri de tehnologie, astfel incat sa poata fi accesibil aproape in orice zona a tarii. Dar internetul la priza se deosebeste prin faptul ca nu necesita gaurirea peretilor si insirarea de cabluri prin casa. Mai mult, dispozitivul cu semnal de internet poate fi luat inclusiv in calatorii, cu conditia ca furnizorul de servicii sa aiba acoperire in zona respectiva.

Pe de alta parte, serviciile de televiziune sunt disponibile fie prin cablu, prin satelit sau chiar televiziune online ori IPTV (televiziune pe baza de IP). Cu toate ca diferentele de pret in ceea ce priveste tipurile de televiziune nu sunt foarte mari, printre preferintele romanilor se mentine, in continuare, televiziunea digitala, prin cablu.

Este de mentionat faptul ca televiziunea prin satelit este foarte utila in cazurile in care celelalte doua tipuri nu sunt disponibile, avantajul acesteia fiind ca oamenii se pot bucura de accesul la programele TV chiar si in zonele remote, de la munte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare