Nu doar un Website, un concept

Salutare tuturor si la multi ani. Nu doar un Website, un concept. In ziua de azi tehnolgia crearii unui website a evoluat foarte mult. Daca doresti ceva simplu si de baza cu un mic tutorial il poti face singur fara sa mai apelezi la vreo firma sau frelancer de realizare website-uri. Folosind un CMS precum WordPress este destul de usor a face acest lucru impreuna cu un pagebuilder. Sa nu facem confuzie intre concept si tema. Nu a fost niciodată mai usor sa iti creezi un website. Totusi ce recomand unui client care doreste sa fie foarte bine reprezentat de website-ul prezentare servicii este realizare un concept de design pentru asta. Un concept in care sa fie prezentata filozofia afaceri respective. Gandirea din spatele afaceri trebuie sa fie bine punctata un Design-ul pt. website.

low fidelity vs high fidelity wireframes just in mind

Intr-adevar realizare un website pe baza unui concept de Design nu este unul ieftin dar nici unul pe care ca si firma sa nu ti-l poti permite. Este interesul tau principal ca si propietar de afacere sa fi foarte bine reprezentat prin acest concept de Design.

Realizarea unui design pt. website folosind Photoshop sau oricare alt program compatibil este primul pas. Al doilea ar fi codarea acestui fisier de catre un programator. Procesul de proiectare UX / UI este un proces in mai multi pasi si uneori poate fi foarte complicat si coplesitor. Wireframing-ul este unul dintre primele segmente ale fluxului de lucru de proiectare si este un ingredient crucial pentru o utilizare usoara si o experienta de utilizare optimizata.

‒ creare website personalizat în HTML sau platforma WordPress;
‒ personalizare website existent în HTML sau platformă WordPress (ex: adăugare formular de contact, galerie foto/video, modificare meniu etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare