Michelin Alpin 6

Noile anvelope Michelin Alpin 6, lansate anul acesta, garanteaza un nivel optim de siguranta, chiar si in cele mai dificile conditii ale seonului rece. De asemenea, noua anvelopa de iarna beneficiaza de un nou concept inovativ dezoltat de Michelin, ce reprezinta un Profil Evolutiv al benzii de rulare, ingloband caneluri care apar si se largesc pe masura ce anvelopa se uzeaza. De asemenea, profilul benzii de rulare este structurat in mai multe straturi ce apar pe masura ce anvelopa se uzeaza.

2018 09 14 151136

In conditii de rulare pe carosabil acoperit cu zapada, in cazul unei franari de urgenta, fiecare metru inseamna siguranta si control. Michelin Alpin 6 a fost desemnata ca fiind anvelopa cea mai buna in ceea ce priveste franarea pe zapada in conditii de uzura, calificativ primit in urma testului efectuat de TUV SUD Product Service, in care au fost testate anvelope avand dimensiunea 205/55R16, ale principalilor producatori de pneuri premium: Nokian WR D4, Pirelli Cinturato Winter, Continental Winter Contact TS860, Dunlop Winter Sport 5, Bridgestone Blizzak LM001Evo, Goodyear UltraGrip 9. Acestea au fost rulate pe un dispozitiv special, pana la martorul de uzura legal. De asemenea, in cadrul aceluiasi test a fost evaluata si tractiunea pe zapada, in conditii similare de uzura, iar rezultatul a fost acelasi: Michelin Alpin 6 a oferit cel mai bun comportament. Totodata rezistenta kilometrica a fost imbunatatita, Alpin 6 reusind rezultate excelente, clasandu-se peste media concurentilor din gama premium.

2018 09 14 151255

stfel, a fost demostrat faptul ca noul Michelin Alpin 6 este capabil sa ofere un nivel optim al performantei, nu doar in momentul in care este noua, ci si atunci cand aceasta ajunge la diferite stadii de uzura, asigurand o calatorie in siguranta pe parcursul a mai multor sezoane de iarna.

Vezi oferta completa de anvelope de iarna Michelin pe www.e-pneu.ro

Alte articole Populare