Lumina vine intr-un mod neasteptat

Daca in natura lumina vine de la soare, stele si luna, in casele noastre ea este adusa de corpurile de iluminat de diferite forme si culori. Asa avem noi un glob de lumina, o frunza de lumina, un trandafir sau un romb de lumina.

Cine s-ar fi gandit ca in loc de ceaiul de la ora cinci poti servi lumina? In loc de aromata si calda bautura, din ceainic se toarna in camera lumina.
Cine ar fi crezut in lustra aeroplan sau in lustra si veiozele care au sticla colorata asemena vitraliilor?
Dintre miile de corpuri de iluminat, clientii il pot alege pe cel care ii reprezinta, iar furnizorul, Magazinlustre.ro, il impacheteaza si il trimite la domiciliu.
Asa am ales si eu lustre moderne, fiindca sunt fabricate in Austria, Germania sau Ungaria, sunt elegante si rezistente, factorul de protectie facandu-le imune la condens, aburi si stropi. Designul lor este fascinant si fiindca sunt usoare pot fi montate si demontate cu usurinta de catre o persoana.

LUSTRA ADA 1844 RABALUX 1X60W cantareste cu mult sub un kilogram, este facuta din plastic si sticla si imi place simplitatea ei. Albul face sa infloreasca lumina, in timp ce cerculetele algintii imprimate pe abajur ii dau o nota feerica. La pret m-am uitat de multe ori. Nu mi-a venit sa cred ca o asemenea frumusete costa numai 32 de lei!
LUSTRA ADELINE 2509 RABALUX 26W este fabricata din aceleasi material, dar trimite lumina in camera sub forma unui con.
Un glob sculptat din metal argintiu este LUSTRA ADRIA 6100 RABALUX 60W, astfel ca si lumina devine argintie.

Lustrele moderne fac lumina sa se reverse asupra noastra ca niste stropi de ploaie sau din paharele colorate diferite ca noi sa nu ne plictisim niciodata.
LUSTRA ALMEIDA 95191 EGLO 5X40W este conceputa ca un ansamblu de veioze de diferite culori, legate printr-o tija.

Am ales-o dupa multe cautari fiindca:
-suportul si tija sunt din otel, material rezistent la oxidare, cu viata lunga, care isi mentine aspectul elegant in timp
-abajururile sunt colorate diferit: maro, alb, bordo, gri si negru. Acesta strategie cromatica permita asortarea ei la aproape toate piesele din incapere.
-are putere mare, dar si factor eficient de protectie
-este fabricate in Austria, prin urmare am garantia calitatii
-sunt sigura ca va schimba fata sufrageriei mele
Va informez ca reprezentantii magazinului va stau la dispozitie pentru consiliere gratuita si pentru preluarea comenzilor dumneavoastra si ca multe dintre produse se afla la reducere si ar trebui sa profitati de oferte.
Vazand diversitatea produselor si amabilitatea personalului am hotarat ca toate achizitiile mele in materie de corpuri de iluminat sa le fac numai in acesta unitate, cu atat mai mult cu cat lustrele, panourile, becurile si veiozele sunt aduse din tari renumite pentru calitatea acestor produse, avand si factori de protectie.
Magazinul respecta si fidelizeaza clientul, astfel ca la comenzi mai mari de 500 de lei transportul este gratuit, iar livrarea produselor se face cu promptitudine. Iluminatul este foarte important intr-o locuinta, iar prin intermediul corpurilor de iluminat se poate organiza in fiecare seara un spectacol de lumini de care sa se bucure fiecare membru al familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare