Lui bebe ii place Topfer

De o luna a venit pe lume Miruna, fetita noastra cu par balai si ochi precum cerul senin. E un copil pe care l-am dorit foarte mult si pe care il iubim enorm. Sarcina nu a fost una tocmai usoara si la nastere am avut foarte multe complicatii. Din aceasta cauza nu am avut deloc lapte pentru a o hrani pe Miruna. A fost nevoie sa ii administram lapte praf inca din prima zi. Domna doctor pediatru mi-a recomandat cea mai vanduta marca de lapte la ora actuala. Este vorba despre Topfer lapte praf.

Topfer est o companie producatoare de lapte praf din Europa cu o traditie de peste un secol. Prin grija pe care au acordat-o formulei de lapte a ajuns sa fie un brand extrem de apreciat nu numai in Europa, dar si in Asia si America. Compania a luat fiinta in anul 1911. Parintele acestui lapte extraordinar este Max Topfer. El a creat aceasta formula in scopuri terapeutice fiind de atunci cunoscut faptul ca laptele de vaca, asa cum este el in formula bruta, nu este indicat pentru administrare la bebelusi. Compania s-a extins si, dupa ce o buna perioada de timp a avut sediul in Leipzig, fondatorul a mutat fabrica in Alpi, in regiunea Allgau. Pentru ca erau constienti ca cei mici au nevoie de o formula de lapte consistenta care sa semene cat mai mult cu laptele de mama, cei de la Topfer au colaborat si colaboreaza cu medici si cercetatori dedicati. In fiecare an echipa profesionista a companiei lucreaza pentru a imbunatati aceasta formula si pentru a fi siguri ca bebelusii primesc tot aportul necesar de vitamine si minerale. De asemenea, desi la baza sta tot laptele de vaca, acesta este organic, prelucrat in asa fel incat sa ofere copiilor un lapte praf de calitate. Mai mult, valorile nutritive ale acestui lapte praf Topfer sunt extraordinare.

Acestea au fost argumente pe care doamna doctor mi le-a spus in momentul in care mi-a recomandat aceasta marca. Si pentru a ma ajuta si mai mult, mi-a sugerat sa il achizitionez de la Bebelusultau.ro. Este un site specializat in comercializarea produselor destinate bebelusilor incepand cu laptele praf si pana la accesorii specifice. De asemenea, au si o grama de alte produse pentru proaspetele mamici. Toate sunt extraordinar de bune si la preturi decente. Asa ca am incercat laptele parf Topfer si pot sa va spun ca Mirunei ii place la nebunie si am inceput sa crestem frumos.

Alte articole Populare