Cum m-au ajutat niște jucarii Montessori de la Tini Mini Toys să-mi păstrez slujba. Și soția

jucarii montessori

Aș vrea să vă povestesc o întâmplare, dar n-aș prea vrea să vă amuzați prea tare pe seama mea. Era sâmbătă, emisiunea preferată la TV, când soția mă anunță cu al său glas mieros că pleacă până-n mall. Îmi lasă o listă luuuungă de to do-uri de parcă ar fi plecată o lună. Nici nu iese bine pe ușă, că ale mele fetițe pun de un spectacol. Cred că de circ! Nici nu încep ele bine reprezentația, că îmi sună și telefonul de la job.

–        E urgent. Trimite mail-urile și vezi cum facem cu serverul.

Mă uit în calendar, singura mea speranță era să fie 1 aprilie, soața să se întoarcă de îndată, fetele să dea o reprezentație de film mut și fără acțiune, iar telefonul să fie doar o glumă. 19 iulie. Ultima speranță anulată.

Citesc pe diagonală, una dintre sarcini era să scot din debara cutia mare și transparentă pe care scrie jucarii Montessori. Zic să bifez măcar una, scot cutia, iar fetele tăbărăsc pe mine.

Cutia cu jucarii Montessori. Liniștea

De parcă ar fi descoperit America, fetele studiază în amănunt fiecare jucărie în parte. Fără pic de circ! Mai lovesc cu ciocanul, mai întorc ceasul de lemn, dar toate acestea în perfectă armonie. Profitând de fascinația lor pentru jucarii, deschid laptopul și îmi bifez toate cele ale job-ului. Iau lista de la soață și citesc cu atenție:

–        O să facă tam-tam

–        Atunci trebuie să scoți cutia cu jucarii Montessori din debara

–        Vei avea liniște

–        O să fie prea liniște

–        O să te gândești mult

–        Primul gând: de unde avem oare jucăriile astea?

–        Te sfătuiesc să nu te mai gândești atât

–        O să îți verifici cardul. O să îți lipsească ceva bani de pe el.

–        Dar savurezi liniștea de acum, nu?

–        Dacă da, intră si tu pe www.tiniminitoys.ro și poate mai comanzi și altele.

jucarii montessori

Tini Mini Toys, se poate un soft care să-ți taie apetitul pentru jucarii Montessori?

Și-am intrat pe site. Ce-am găsit acolo? O mulțime de jucarii Montessori. Jucarii sigure, din lemn, jucarii care stimulează inteligența emoțională și intelectuală a copilului. Dar am mai găsit ceva: jucariile pe care le-aș fi dorit pe vremea mea. Că dacă ar fi fost, tata liniștit ar fi bătut covorul, în timp ce pe mama n-ar fi tras-o nimeni de rochie în timp ce prepara mâncare. În plus, dacă ar fi fost, poate că acum aș fi fost la NASA. V-am spus doar că stimulează inteligența! Un singur defect au: le-ai cumpăra pe toate, chiar de ar trebui să faci rate.

ÎN LOC DE CONCLUZII

Poate vă întrebați care e finalul poveștii. Soția de la mall s-a întors, pe copile pe covor lângă jucarii dormind le-a găsit, în timp ce subsemnatul era concentrat cu un joc magnetic. Niciodată nu e prea târziu să-ți stimulezi inteligența, nu?

Dacă vreți și voi zile liniștite, soții potolite, comandați jucarii Montessori pe www.tiniminitoys.ro. Eu am ochit-o deja câteva pe care mi le voi comada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare