Interesul pentru web designul responsive.

Dupa cum se stie Google a anuntat faptul ca, incepand cu data de 21 aprilie, website-urile care sunt mobile-friendly vor fi propulsate in clasamentul motorului de cautare. Pentru a satisface majoritatea utilizatorilor de internet (si in zilele noastre o mare parte dintre ei folosesc device-uri mobile)  Google intentioneaza sa le imbunatateasca experienta acestor utilizatori, prin afisarea rezultatelor care sunt optimizate pentru telefoane si tablete.

Responsive Design

Lucrand la noul loc de munca foarte multe site-uri am observat ca au nevoie de un redesign reponsive. Site-urile nu pot sa ramana intr-un mod in care nu se pot adapta noilor regulii dela Google. Foarte multi clienti a cerut sa li se aduca un update la site-urile pe care le au.

Procentul defavorabil inca ramane destul de mare si din alte puncte de vedere. De exemplu, 45% din afacerile de dimeniuni mici nu au inca un website, lucru destul de invechit in “epoca online-ului”.

3 comentarii la “Interesul pentru web designul responsive.

  1. Da, si noi primim la firma destul de multe cereri pentru site-uri responsive si acest lucru este normal, noul trend implica utilizarea device-urilor mobile.

  2. Cautand pe internetul in limba romana iata ca am nimerit pe pagina dvs..

    Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de pe acest sait si va urez
    cat mai mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare