Firma dezinsectie

firma dezinsectie

In timpul operatiunilor de dezinsectie, recomandarea specialistilor este sa se utilizeze ochelari de protectie cu precadere cand specialistii firmelor de dezinsectie sau poate chiar noi, facem pulverizarea in zonele mai inalte, unde aplicam picaturi fine cu insecticid existand astfel pericolul sa precipite atat pe fata cat pe ochi, acest lucru fiind contraindicat.

Cand ne propunem sa scapam de insectele nedorite si apelam la serviciile specialistilor unei firme de dezinsectie, fiecare colt, crapatura ori margine de saltea si imbinare de material, absolut peste tot  trebuie sa se pulverizeze insecticid.

Dupa ce se aplica prin pulverizare insecticidul, folosind o pompa de joasa presiune, atunci trebuie sa completam tratamentul facand si dezinsectia prin pulverizare sau nebulizare ori dezinsectia prin termonebulizare.

Modalitati de lucru cu insecticid

Acestea sunt cele mai bune solutii, recomandate mai ales de catre specailisti in combaterea si eradicarea unor insecte foarte suparatoare – plosnitele. Astfel de aplicari sunt facute cu ajutorul nebulizatoarelor si al termonebulizatoarelor. Atunci cand nu avem la dispozitie, ori personalul contractat al firmei de dezisnectie nu are la dispozitie astfel de echipamente, recomandarea specialistilor este sa se utilizeze doze de aerosol. Insecticidul care este emis de astfel de doze o sa ocupe intreg volumul incaperii unde se aplica si o sa patrunda chiar si pana in ascunzisurile plosnitelor.

Chiar si in cazul in care se pulverizeaza foarte fin insecticidul recomandat, daca este atinsa plosnita, atunci ea o sa fie iritata si o sa se miste. In acel moment al iesirii insectei din ascunzis, o sa intre in contact direct cu insecticidul care anterior a fost pulverizat cu o pompa de joasa presiune iar rezultatele  acestei actiuni de dezinsectie vor fi uimitoare.

Spray-ul aerosol care este denumit – bomba fumigena isi va face degajarea cam in 3 minute dupa aplicare si este recomandat sa fie lasat in incapere, fara ca aceasta sa se aeriseasca, pana la aproximativ 6 ore.

Operatiunile specifice tratamentului impotriva plosnitelor

Aerisirea facuta temeinic este in acest caz, obligatorie fiind nevoie ca minim 2 ore pe zi, geamurile si usile sa stea larg deschise. Ca sa marim sansele de reusita e nevoie sa aspiram toate zonele unde anterior a fost pulverizat insecticid si unde exita posibilitatea sa existe atat oua cat si insecte moarte. Este important apoi sa se curete sacul aspiratorului sau si mai bine, sa fie aruncat. Este important sa fim atenti si sa stim ca ouale plosnitelor nu sunt distruse de insecticid.

Recomandarea specialistilor este de repetare al acestui tratament complex de cel putin 2-3 ori.

Infestarea si dezinsectia contra plosnitelor

Recomandarea specialistilor deratizarebucuresti.ro este sa avem o atentie sporita atunci cand cautam aceste insecte. Acest lucru poate sa fie o problema deoarece ele pot sa se ascunda in fisuri, in crapaturi, in locuri inguste, in  cusaturi, imbinarile de la pat si cele din mobila, indiferent de care e aceasta.

Astfel de insecte cum sunt plosnitele se inmultesc repede si obiectele care raman neverificate ulterior vor ramane focar de raspandire.

Un exemplu foarte bun atunci cand s-a realizat o dezinsectie este cineva, poate chiar un copil a luat din incapere inainte de efectuarea tratamentului de catre o firma profesionista un obiect, o jucarie dupa care a revenit cu ea ulterior dezinsectiei insa acel obiect a fost cu siguranta o modalitate de pastrare a insectelor sau oualelor acestora si astfel a adus din nou in casa sursa de infestare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare