Extensii Chrome pentru designeri

Cateva dintre extensii pe care le folosesc pentru Chrome si care ma ajuta dar evident pot ajuta si pe cei care se ocupa de programare sau webdesign.

1.Font Playground. Fiecare designer si dezvoltator vor găsi această extensie de neprețuit. Aceasta extensie vă permite să experimentați cu fonturile locale și întreaga bibliotecă de fonturi Google pe o pagină Web direct, fără a face orice modificări reale. Frumusetea acestei extensii este că acesta include toate diferitelor greutăți de fonturi, stiluri și efecte de text, astfel încât să puteți vizualiza pagina web înainte de a pune în aplicare modificările.

2.Window Resizer. Extensia face exact conform denumiri.

3.Yslow. Trebuie doar să verificați cât de repede pagina web se incarca, vă spune ce, în cazul în care ceva, încetinineste site-ul. YSlow testa site-ul dvs. împotriva 23 din cele 34 de reguli identificate de echipa de performanță Yahoo. Este un instrument extrem de util pentru a analiza paginilor web și sugerează, de asemenea, modalitati de a îmbunătăți performanța lor.

4.Page RulerPage Ruler este un instrument excelent pentru măsurarea cu precizie a elementele pe orice pagină web, apoi manipularea sa pentru beneficiul dumneavoastră. Trage un conducător pentru a obține dimensiunile în pixeli și de poziționare.

5. Web Developer checklistAcest instrument vă permite să verificați dacă toate paginile dvs. de web sunt următoarele cele mai bune practici atunci când vine vorba de SEO, uzabilitate, accesibilitate si performanta (viteza pagină). Deci, în cazul în care, de exemplu, nu aveți un tag H1 pe o pagina web sau în cazul în care o pagină web lipsește titlu meta sau descriere meta, acesta va notifica vă astfel încât să puteți rezolva problema rapid. Dacă faceți clic pe link-ul „mai multe informații și de a ajuta” în partea de jos a extinderii, veți găsi o listă de verificare mai în profunzime.

6.ColorZillaExtensia Chrome ColorZilla este o pipetă avansata, selector de culoare, generator de gradient de culoare și instrumente mai util, care vă vor ajuta în design-ul, chiar în fereastra browser-ului.

7.PerfectPixelPerfect Pixel este într-adevăr extinderea perfecta pentru dezvoltatorii web care se luptă pentru a dezvolta site-uri care sunt reprezentări exacte de desene sau modele. Acest lucru ușor de utilizat, extensia vă permite de a pune o imagine de acoperire semi-transparent pe partea de sus a paginii dvs. de Web și de a efectua o comparație pe pixel între ele pentru a se asigura că este de 100% precizie.

8.Appspector. Această extensie va ajuta ca si web developer pentru a inspecta cadru web / CMS și JavaScript care rulează pe site-ul pe care îl răsfoiți. O icoană va apărea pe bara de adrese indică cadrul detectat. Această extensie foarte apreciat in Chrome poate detecta mai mult de 100 de biblioteci populare CMS și JS.

 

2 comentarii la “Extensii Chrome pentru designeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare