Diferentele dintre florile de la lumanarile de botez si cele de la aranjamente florale botez pentru cristelnita

Diferentele dintre florile de la lumanarile de botez si cele de la aranjamente florale botez pentru cristelnita

La orice botez, in biserica, intalnim mai multe feluri de aranjamente florale botez. Doua sunt mai importante si sunt in centrul atentiei: aranjamentele de la lumanarea de botez si aranjamentele de la cristelnita. Privite cu atentie, cele doua aranjamente florale se diferentiaza de restul aranjamentelor pentru botez. Care sunt diferentele dintre ele?

Lumanari botez flori natural

Florile naturale de la lumanarile de botez sunt mai mici si limitate ca numar fata de florile de la cristelnita. Pentru ca au lumanarea in centru, aceste aranjamente florale botez vor fi gandite in asa fel incat sa nu acopere complet lumanarea si sa garanteze si folosirea in siguranta si in cele mai bune conditii a lumanarilor. La lumanari putem avea aranjamente dintr-o singura floare sau din doua sau trei, de obicei inflorescenta este mica, se adauga si accesorii daca se doreste in momentul in care se personalizeaza.

Aranjamentele de la lumanarile de botez sun adaptate cromatic in functie de sexul copilului. De exemplu, daca avem un baietel de botez aranjamentele vor fi albastre, poate verzi, in vreme ce la fetite vom prefera aranjamentele care au drept culoare predominanta rozul, rosul sau albul. Florile care compun aranjamentele speciale pentru lumanarile de botez vor trebui sa fie asortate cu restul aranjamentelor si cu tinutele micutului, cu tinutele parintilor, ale nasilor. Se va observa ca la lumanarile de botez florile sunt stranse bine intr-un mini-buchet care sta in jurul lumanarii. Materialele folosite la legarea florilor si la obtinerea aranjamentelor florale trebuie sa fie cat mai bine alese in asa fel incat sa permita florilor sa isi pastreze forma si frumusetea si dupa strangere.

In afara de aceste aspecte, aranjamentele pentru lumanarile de botez, pe care gasiti la preturi bune si la Floraria de Vis, vor avea combinatii de flori cu un parfum discret, vor fi foarte usor de asociat si se vor completa perfect. Florarii cu experienta vor alege pentru parinti florile si aranjamentele florale, se pot adauga ideile parintilor pentru aranjamente deosebite si un plus de eleganta adus florilor de botez.

Florile naturale sunt ideale pentru aranjamentele puse la lumanari, ele vor avea si un aspect estetic mai placut si vor putea fi integrate in cele mai reusite aranjamente pentru lumanarile de orice dimensiune utilizate la botez.

Aranjament cristelnita botez

Spre deosebire de aranjamentele pentru lumanarile de botez, cele pentru cristelnita sunt ceva mai mari, pot fi si mai multe daca avem o cristelnita mai mare. Florile de la cristelnita pot fi grupate in mici buchetele in diverse parti ale gurii cristelnitei, putem avea flori pe toata circumferinta cristelnitei. Aranjamentele de la cristelnita au panglici, materiale deosebite care „leaga” florile alese, si aici tinem cont de sexul copilului in alegerea florilor. Greutatea si marimea aranjamentului pentru cristelnita nu sunt asa de importante aici, in general se prefera aranjamentele care ies in evidenta si care vor putea fi vazute foarte bine din orice unghi.

Ideea este sa ne orientam spre aranjamente pentru cristelnita din flori de sezon, mai usor de gasit si cu mirosuri asemanatoare pentru a avea un echilibru perfect in orice context. Cristelnita este un vas din metal care are o anumita greutate, deci va rezista bine dupa atasarea florilor si a aranjamentelor. Nu trebuie sa exageram cu greutatea aranjamentului, insa putem adauga doua sau trei, poate cinci tipuri de flori cu inflorescente nu foarte mari.

Daca la florile de la lumanarile de botez aveam elemente de prindere mai simple, aici avem nevoie de sustinere serioasa si de elemente de ancorare bine lucrate. Florarii cu experienta de la Floraria de Vis pot veni cu cele mai bune idei de ancorare si fixare pe cristelnita, florile vor rezista foarte bine dupa fixare si vor arata excelent pe tot parcursul folosirii lor.

Buchete Cununie

O atentie deosebita trebuie sa avem si cand comandam Buchete Cununie de la florariile online. Si ele au flori care se deosebesc de cele din alte tipuri de aranjamente. Florile din buchetele de cununie este obligatoriu sa fie asortate cu restul florilor din buchetele nasei, din aranjamentele pentru decorarea salii unde are loc petrecerea. Se vor asorta si cu rochii, tinute ale celor prezenti, cu tematica generala a cununiei si cu decorul propus pentru acest eveniment. Buchetul pentru cununie va cuprinde flori care arata foarte bine si nu au inflorescente foarte mari, bogate, flori care rezista bine la transport si la eventualele socuri nedorite.

Spre deosebire de alte buchete cumparate pentru evenimente private, cele pentru cununie trebuie sa reflecte si personalitatea doamnelor si domnisoarelor care le vor purta si sa se „muleze” perfect pe dorintele fiecareia, pe preferintele in materie de culori si flori. Cu cat buchetele de cununie sunt mai apropiate de ceea ce vrea fiecare client, cu cat sunt mai personalizate, cu atat vor fi mai apreciate in ziua cea mai importanta pentru un cuplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare