Dezinfectie – pentru spatii igienizate si curate!

dezinfectie

Procedura ce are in vedere decontaminarea diverselor tipuri de suprafete (adica distrugerea formelor vegetale ale microorganismelor) cu scopul de a preveni si combate infectiile si bolile transmisibile, se numeste dezinfectie.

Aceasta este realizata (sau este indicat sa fie realizata) de catre firme specializate, care stiu exact ce masuri trebuie adoptate astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate.

Ligriv este o astfel de companie, cu experienta, ce va asteapta cu interes solicitarile!

Mai multe despre dezinfectie

Echipa societatii Ligriv realizeaza operatiuni dezinfectie, in cel mai profesionist mod. In functie de necesitatile fiecaruia dintre voi, echipa companiei DDD va alege cele mai bune solutii, dupa ce se va consulta, in prealabil, cu voi. De asemenea, va tine cont de tipul si destinatia spatiului, precum si de vectorul vizat.

Produsele utilizate sunt de calitate superioara, extrem de eficiente, avizate de catre Ministerul Sanatatii. De asemenea, au un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni, avand si actiune virucida, bactericida, fungicida, sporicida.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa intrati in legatura cu specialistii companiei Ligriv.

Cum si cand se realizeaza operatiunile de dezinfectie?

dezinsectie

Aceste operatiuni de dezinfectie sunt realizate in conditii sigure, astfel incat microorganismele sa fie inlaturate in mod eficient. Modalitatile de realizare sunt de mai multe tipuri: pulverizare cu pompe de joasa sau mare presiune, nebulizare si termonebulizare cu generatoarele de “ceata calda”.

Dezinfectia, la fel ca si deratizarea si dezinsectia, este obligatorie, stipulata in lege. Conditiile pot fi diferite, insa.

Dezinfectia trebuie sa fie realizata: in unitatile de alimentatie publica – de fiecare data cand este nevoie, insa nu mai rar de o data pe luna; in celelalte segmente de activitate – la nevoie, insa nu mai rar de o data la trei luni; in unitatile medicale se impun alte prevederi pentru eliminarea factorilor imfectiosi (in functie de destinatia spatiilor) etc.

Pentru dezinfectie, apelati la specialistii Ligriv!

Daca aveti nevoie de ajutorul unei firme specializate in servicii D.D.D. – deratizare, dezinsectie si dezinfectie, nu ezitati sa solicitati interventia specialistilor Ligriv. Acestia vor face tot posibilul, de fapt, va asigura ca veti beneficia de cele mai bune rezultate.

Preturile pe care compania Ligriv le practica, sunt corecte si transparente, stabilite in functie de tipul agentilor patogeni ce urmeaza a fi combatuti, de destinatia spatiului, de periodicitatea interventiilor etc.

In functie de fiecare caz, puteti opta pentru dezinfectie profilactica cu scopul de a sustine si completa igiena, distrugand eventualii germeni patogeni, sau pentru dezinfectie terapeutica cu scopul de a combate bolile parazitare sau infectioase.

Specialistii Ligriv va vor recomanda cele mai bune solutii in functie de situatie, intervenind prompt si eficient.

Acestia dau dovada de responsabilitate, seriozitate si eficienta, detinand toate informatiile necesare astfel ca pot interveni asa cum se cuvine in vederea eliminarii problemelor cu care va confruntati.

Puteti oricand, sa intrati in legatura cu ei, daca doriti sa efectuati o programare sau sa aflati mai multe detalii despre anumite aspecte de interes. Va vor raspunde cu promptitudine astfel incat sa puteti lua decizii informate si sa aveti certitudinea ca ati ales bine parteneriatul pentru solutionarea problemelor respective.

WEBSITE: https://deratizarebucuresti.ro

TELEFON: 0724.355.711 | 0744.843.852

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare