De ce wordpress este o platforma asa de buna?

Cand vine vorma de platforme C.M.S. (Content Management System) pentru domeniu si host platit clar la ora actuala wordpress este cea mai buna.Este o platforma atat de usor de folosit incat chiar daca esti la inceput cu un pic de tutorial pentru incepatori imediat inveti sa o folosesti.

Varianta de teme.

Variantele de teme pentru aceasta platforma este uriasa,atat platite cat si gratis.Se pot gasi teme foarte frumoase si cu optiuni in varianta free.Bine daca aveti 30 de dolari va recomand cu caldura o tema platita.Este evident mult mai buna plus ca are si suport tehnic din partea celui care o ofera. Pe langa aceste lucruri, in ultmul timp au aparut foarte multe site-uri si forumuri care ofera ajutor/tutoriale pentru acest CMS.

Foarte multe pluginuri.

Numai cine nu a cautat nu a gasit un plugin care sa il ajute sa dezvolte un site/blog pe un anumit domeniu lansat,fie ca e personal sau orice altceva.Pluginurile cele gratuite sunt foarte ajutatoare si face ca navigarea pe site/blog sa fie una de folos pentru ceilalti utilizatori.O multime de pluginuri, de la galerii foto, articole, diferite liste chiar si comert online sunt accesibile pentru WordPress.

Concluzia mea.

In ultimul an de zile am invatat foarte multe lucruri despre wordpress si ajut cu placere in diferite chesti tehnice de design sau coduri pe aceasta platforma.Am reusit sa dezvolt teme wordpress (intentia mea nu este sa ma laud) incepand cu una blank si transformand pana ajunge sa fie una bunicica spre buna.Asadar folositi wordpress cu incredere pentru domeniile platite si nu numai.

9 comentarii la “De ce wordpress este o platforma asa de buna?

  1. este foarte simplu de folosit, dar si foarte mic consumator de resurse. Se bate cu joomla, dar castiga cu detasare dupa parerea mea…

  2. Am facut si eu 2 site-uri pe platforma de wordpress si e foarte misto ce optiuni iti ofera. Dupa ce realizezi site-ul, e foarte usor de mentinut, inclusiv de pe smartphone se poate face asta.

  3. Pentru blog wordpress, dar pentru siteuri doar joomla, cu wordpress nu prea mi-a iesit ce am vrut. Si joomla are o comunitatea mult mai profesionista si mai mare ca a wordpress-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare