De ce sa alergi in 10 parti pentru servicii funerare complete?

Ne complicam existenta din nestiinta, de aceea informatia preventiva este esentiala, in cazuri de forta majora. Stiu din proprie experinta ca mai mult costa o calatorie ”din bucati”, facuta cu mai multe mijloace de transport, decat una directa, cu un singur transportator pana la destinatie. Situatia este comparabila si in cazul unui deces in familie si are in vedere pregatirile pe care le fac apartinatorii pentru inmormantarea decenta.

Am fosta alaturi de familiile cunoscutilor, ale prietenilor si am putut sa imi dau seama ca este mult mai usor sa soliciti servicii funerare totale de la cea mai buna firma de profil de pe piata, decat sa le achizitionezi pe rand de la 10 solicitanti! In primul rand, ia mai mult timp sa contactezi zece oameni diferiti: pe cei de la morga spitalului, pe cei de la magazinul de sicrie, o firma care sa se ocupe de transport si manipulare si sa te ocupi de intocmirea documentelor necesare inmormantarii. Urmeaza cumpararea batistelor si a prosoapelor, a lumanarilor, inchirierea capelei si negocieri cu restaurantul unde va avea loc parastasul.

Nu mai ai timp de odihna , de primire a condoleantelor si de multumiri adresate celor care au venit sa iti asigure suport moral. Dupa ce ai fost la 10 antreprenori, iti dai seama ca ai uitat florile! Este ultimul prilej de a darui flori, iar tu ai uitat de ele, desi cei de la Funerare-servicii.ro le duc direct la capela aranjate cu mult gust. In cazul in care nu-ti plac coroanele si nici jerbele fiindca ti se par macabre poti comanda un aranjament capac sau capela cu mult gust insotit de un mesaj prin care iti exprimi regretul sau multumirea.
Mi-a placut lectia pe care mi-a dat-o cineva care m-a luat la ocazie dupa ce a murit bunicul.

Eram in doliu si inca imi apareau lacrimi in ochi din orice, cand soferul m-a intrebat cine mi-a murit, iar eu i-am raspuns plangand ca bunicul. A oprit in prima parcare, m-a privit adanc in ochi si m-a intrebat:
-Ce fel de om a fost bunicul tau?
-A fost un om de exceptie, tocmai de aceea plang de cate ori imi amintesc de el!
-Asculta! I-ai multumit lui Dumnezeu ca ti l-a dat in familie si ai putut sa te bucuri de el? Tu crezi ca bunicul cu suflet mare este fericit acum sa te vada plangand de durere?
Uitam sa multumim pentru prezenta oamenilor dragi in viata noastra, fie si pentru un an, 10, 20, 30 de ani!
Poate moartea este o incercare menita sa pretuim mai mult oamenii de langa noi. Din pacate, abia cand dispar le simtim lipsa, desi cand ii avem, compania lor este perceputa ca fiind banala.
Nu este cazul sa obtii servicii funerare pe bucatele, de la 10 furnizori, fiecare cu tariful si pretentiile lui! Apelati la o firma capabila sa va ofere un pachet de servicii care sa includa toate cumparaturile, toaletarea mortului, asezarea in sicriu, manipularea, intocmirea documentatiei si parastasul!
Este mul mai sigur si mult mai simplu asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare