De ce am ales Fabrica de Firme

Intotdeauna mi-am dorit sa am propria afacere. Mi se parea uimitor sa vad cum oameni obisnuiti isi deschideau firme, baruri, magazine si faceau tot ceea ce le place. Aveam impresia ca a fi antreprenor sau patron, este ceva foarte frumos si, relativ, simplu. Iti angajezi oameni si tu doar incasezi banii. Cu atat mai mult, invidiam oamenii care, patroni fiind, isi puneau pe site-urile de socializare, fotografii din vacante sau de la intalniri de afaceri.

Asa ca, am inceput sa strang bani si sa ma gandesc la o idee ce putea sa ma salveze de la a fi angajat. Dupa multi ani si un imprumut in banca, mi-am deschis firma. Este vorba despre un magazin cu obiecte personalizate. Insa, ceea ce mie mi se paruse a fi floare la ureche, s-a dovedit, de fapt, a fi mult mai dificil.

A fi patron sau antreprenor nu este atat de usor. A-ti deschide o firma sau orice alta activitate, inseamna multa bataie de cap si lupta cu birocratia din Romania. Atunci, mi-am dat seama ca, in spatele acelor fotografii frumoase, erau multe de munca, alergatura si multi nervi tocati cu acte, controale si rapoarte. Aproape ca eram pe punctul de a renunta, cand, un prieten, care are si el o firma, mi-a spus ca pot sa rezolv totul cu Fabrica de Firme. Aceasta firma are o echipa formata din consultanti in domeniul juridic si nu numai, care isi vor ajuta fiecare client in parte, indiferent daca este vorba de acte necesare infiintare PFA, acte necesare infiintare firma SRL, schimbare sediu social si multe altele. Practic, Fabrica de Firme, se ocupa cu tot ce tine de deschiderea, organizarea sau inchiderea unei firme sau companii. Mi s-a parut o ideea geniala faptul ca cineva s-a gandit sa faca o astfel de echipa care sa se ocupe de o mare parte din partea cu birocratia.

Un antreprenor sau un patron este si asa ocupat, cu multe alte lucruri, asa ca, un astfel de ajutor, este mai mult deca binevenit. Nu am ezitat sa apelez la Fabrica de Firme si pot sa spun ca am fost mai mult decat multumit de felul in care am colaborat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare