Cum scapati de zgarieturile la termopane in mod eficient?

Cu siguranta in momentul in care ati terminat renovarea casei va doriti ca totul sa arate impecabil dar ca un facut dupa ce echipa de muncitori a parasit locatia ati constatat ca termopanele pe suprafata lor prezinta anumite mici zgarieturi. Cu toate ca sunt insesizabile dumneavoastra stiti ca sunt acolo si devine neplacut sa stiti ca ati realizat o asemenea investitie si pana la urma calitatea lasa de dorit.

Dar ce rol are o firma de reparatii termopane in repararea acestor zgarieturi? Ei bine, in primul rand parcurgeti aceste cateva randuri si aflati cateva sfaturi utile pe care vi le ofera cu cea mai mare caldura specialistii nostri cu o vasta experienta in domeniu.

Repararea propriu zisa a zgarieturilor

Ceea ce trebuie sa stiti inca de la inceput ca exista mari sanse ca cei care au realizat zugraveala in casa dumneavoastra sa nu fie cei vinovati de producerea zgarieturilor. Adevarul este ca zugraveala si praful fin provenit de la materialele utilizate au un efect usor abraziv pe care noi nu il constatam dar pentru termopane reprezinta unul dintre cei mai mari inamici.

Vestea buna este ca aceste mici zgarieturi sunt doar inestetice dar depinde si de adancimea pe care o au acestea si pot fi tratate cu usurinta mai ales daca tamplaria este colorata intrucat pe piata exista niste creioane speciale care sa rezolve aceasta problema.

Daca in schimb zgarieturile sunt pe o suprafata de termopan clasic atunci repararea acestora este un pic mai complicata dar nu imposibila. Specialistii nostri de la firma de reparatii termopane va sfatuiesc sa alegeti aceeasi nuanta si sa incercati sa o nimeriti cat mai corect pentru tratarea profilelor de geam termopan colorat intrucat daca nuanta este gresita va scoate si mai mult in evidenta zgarieturile.

Pentru cele albe exista o serie de proceduri care trebuie urmate pentru a putea inlatura zgarieturile dar conditia esentiala este ca acestea sa fie superficiale. In acest caz este necesar sa se apeleze la firma noastra de reparatii termopane unde cu siguranta veti primi solutiile potrivite.

Recomandari de la specialistii nostri

Recomandarea specialistilor nostri de la aceasta firma de reparatii termopane este aceea sa protejati intotdeauna termopanele cu folii speciale mai ales atunci cand se zugraveste intrucat aceasta este o varianta mai putin costisitoare decat aplicarea solutiilor pentru a scapa de zgarieturile inestetice.

Cu toate ca aceste zgarieturi nu sunt de multe ori prea deranjante recomandarea noastra este aceea sa luati masuri inainte ca acestea sa devina mai proeminente. In plus o data cu trecerea timpului vor face suprafetele sa fie mai greu de curatat iar praful sa se acumuleze in crapaturi.

Daca aveti probleme grave cu aceste zgarieturi atunci nu ezitati sa apelati cu cea mai mare incredere la firma noastra de reparatii termopane unde specialistii nostri au pregatite solutiile pentru fiecare dintre problemele pe care le aveti cu ferestrele.

Pana in prezent toate lucrarile noastre de reparatii termopane au fost pe masura asteptarilor clientilor nostri si chiar mai mult de atat si ne declaram mai mult decat multumiti ca acestia ne-au ales pe noi si au inteles ca nu poti gasi profesionisti chiar peste tot.

Va asteptam si pe dumneavoastra sa ne contactati firma de reparatii termopane cu cea mai mare incredere. Dumneavoastra aveti problema iar noi solutia perfecta pentru fiecare dintre acestea.

3 comentarii la “Cum scapati de zgarieturile la termopane in mod eficient?

  1. Recomandarile sunt utile si corecte.
    Doresc un contact telefonc cu Dvs. pt. detalii privind gama de materiale de retus disponibile.
    Stefan / 0744 655 144

  2. Buna ziua,as dori o solutie daca se poate in cazul pilituriilor rezultate din taierea profilelor pentru gips carton.direct pe sticla termopan….multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare