CUM sa găsesti cele mai bune plugin-uri WordPress gratuite

Potrivit WordPress.org există în prezent mai mult de 40.000 de plugin-uri acolo pentru atenția oricarui utilizator. WordPress oficial Plugin Directory este evident primul loc pentru a căuta soluția care este potrivit pentru tine, dacă cautati după un simplu plugin de spam pentru ceva mai avansate pentru caching, dar rezultatele oferite pot fi dezamăgitoare.

Problema cu Directorul de WordPress Plugin-uri.

Deși poate părea util ca director WordPress.org „oferă utilizatorilor posibilitatea de a căuta prin întreaga bibliotecă de plugin-uri”, acest lucru nu este cu adevărat ideal. Oricine caută pentru ceva foarte specific poate avea pentru a cerne prin mii de plugin-uri care sunt depășite sau prost revizuite.

WPPluginDirectory.org (WPD) este un director neoficial, care oferă mult mai multe opțiuni pentru căutare pluginuri decât WordPress.org face în prezent. Potrivit dezvoltatorilor, directorul este o încercare de a include „numai funcționale, active, eficiente, și up-to-data de plugin-uri.

Navigare prin „toate pluginuile”, pagina pentru ce este nou și popular.

Similar cu pagina WordPress.org Plugin Directory, pagina principala a lui WPD (fila All plugins) enumeră câteva dintre cele mai bune și cele mai populare plugin-uri disponibile în prezent. Fiecare plugin listat are o imagine în miniatură, descriere sumară, categorie, subcategorie, evaluare, voturi, cel mai recent timp actualizare, și numărul de descărcări.

Chiar deasupra lista principală de plugin-uri, ar trebui să vedeți o bară verde indică cât de multe plugin-uri sunt în prezent listate pe WPD. In acest moment există 3320 dintr-un total de peste 40.000 de plugin-uri WordPress enumerate. Care nu pot părea foarte multe, dar rețineți că WPD este axat numai pe cele mai bune plugin-uri de fapt, în valoare.

4 comentarii la “CUM sa găsesti cele mai bune plugin-uri WordPress gratuite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare