Cum personalizam coroane funerare pentru inmormantari?

Cum personalizam coroane funerare pentru inmormantari?

Coroanele funerare sunt aranjamente florale speciale oferite in semn de omagiu si de respect pentru cei care au decedat si pot fi personalizate in orice fel doreste clientul. Personalizarea coroanelor funerare devine obligatorie daca iti doresti coroane funerare originale si care ies in evidenta foarte usor atunci cand ajungi sa le folosesti. Prin personalizarea coroanelor putem modifica trei lucruri: mesajul, cromatica, florile folosite. Cum se pot personaliza coroanele funerare pentru a arata cat mai bine si a-si pastra si simbolistica puternica?

Coroana mortuara

Personalizarea unor coroane funerare sau mortuare, de gasit la preturi bune si la Floraria de Vis, incepe prin alegerea unor culori care sa se potriveasca cu evenimentul trist la care mergem. Putem avea o culoare predominanta sau mai multe, se pot folosi si nuante diverse si cat mai multe tipuri de asocieri cromatice pentru unicitatea coroanelor. Culorile nu trebuie sa fie prea deschise, dar nici foarte inchise, se va prefera de fiecare data o cale de mijloc pentru a avea coroane funerare pe care le putem folosi oricand avem nevoie de asa ceva.

coroane funerare 6

Daca nu stim exact ce culori sa avem in coroanele funerare putem sa ne bazam pe sfaturile specialistilor de la florariile online, florarii cu experienta stiu deja ce culori se potrivesc si cum pot fi asociate pentru a avea coroanele funerare perfecte.

Pe langa culori, personalizarea coroanelor funerare inseamna si gasirea unor mesaje care sa insoteasca aranjamentul funerar. Mesajele pot fi clasice, cele pe care le poti imprima pe orice materiale doresti, dar se pot personaliza in sensul ca poti sa compui, cu ajutorul specialistilor de la florariile online, si alte mesaje care sa se potriveasca cu evenimentul trist. Personalizarea mesajelor este un detaliu care te-ar putea salva sa te mai gandesti ce sa scrii ca sa nu apari si tu cu acelasi mesaj ca al celor care vin la inmormantare cu diverse coroane funerare.

Buchet funerar

Poate cea mai importanta etapa a personalizarilor unor coroane este alegerea florilor din aranjamentul funerar. Putem avea doua, trei sau chiar patru tipuri de flori, de diverse culori, flori care se pot asociat in coroane sau in buchete funerare de la florariile online. Florile alese nu vor avea miros foarte puternic, nici culorile lor nu vor fi prea deschise, cum am vazut anterior. Aici e obligatoriu sa avem si parerea unui specialist de la Floraria de Vis sau de la alta florarie care vinde coroane funerare si aranjamente funerare diferite. Doar el poate sa faca alegerile corecte si ne poate pune la dispozitie coroane personalizate intr-un stil perfect pentru un eveniment de natura celui la care urmeaza sa participam. Florarii cu experienta stiu si ce suport sa aleaga si ce forma sa dea coroanelor sau aranjamentelor florale, cum sa utilizeze florile pentru a obtine un design cat mai apropiat de cel pe care si-l doreste clientul.

Modele coroane funerare

Florariile online au de regula modele de coroane funerare gata pregatite, care nu au nevoie de multe personalizari, tocmai pentru a fi cat mai usor de trimis destinatarilor intr-un timp scurt. In functie de modelul ales se pot adapta diverse personalizari in asa fel incat la final rezultatele sa fie multumitoare pentru toata lumea. Modelele de coroane funerare din florariile online vor fi adaptate cerintelor clientilor si vor aparea periodic unele noi, moderne sau clasice, pentru ca orice client care are nevoie rapid de ele sa le gaseasca pe site-uri si sa le comande imediat, dupa o personalizare minima. Se pot personaliza si formele acestora, putem avea coroane rotunde, ovale, chiar patrate daca dori, orice forma geometrica obisnuita poate fi obtinuta cu putina imaginatie si rabdare.

Personalizarile coroanelor funerare raman singura modalitate de a avea coroane care nu seamana cu altele si care sunt gandite pentru respectivul eveniment nefericit la care trebuie sa iei parte in viitorul apropiat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare