CSS3 Frameworks pentru Web Development 2017

Daca esti in cautare de css3 pentru noile tale proiecte iata cateva CSS3 Frameworks pentru Web Development 2017.

CSS (Cascading Style Sheets) este un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML. Stilurile se pot atașa elementelor HTML prin intermediul unor fișiere externe sau în cadrul documentului, prin elementul <style> și/sau atributul style. CSS se poate utiliza și pentru formatarea elementelor XHTML, XML și SVGL.

Urmărind predecesorii săi imediați HTML 4.01 și XHTML 1.1, HTML5 este un răspuns la observația că HTML și XHTML utilizate în comun pe World Wide Web sunt un amestec de caracteristici introduse de specificații diferite, împreuna cu acestea mai sunt și caracteristicile diferite aduse de software, de browsere, și multe erori de sintaxă în documnentele web existente. Astfel, HTML5 devine o încercare de a defini un singur limbaj de marcare care poate fi scris în oricare dintre sintaxele HTML sau/și XHTML.

Designul materialelor este modul în care Google îi spune industriei de software că o schimbare frumoasă se poate realiza nu prin investirea mult timp de gândire și planificare, ci prin aplicarea conceptelor dovedite științific într-un concept simplu și concis de web design.

Material Framework

Leaf

Materialize

Essence

Semantic UI

Foundation

Cascade

Baseguide

Siimple

Sculpt

Schema

Metro UI

Responsive Grid System

YAML

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Eu sunt Bucur si acesta este blogul meu in care vei gasi articole in majoritatea lor despre Programare web Front-end si un pic de back-end.

Iată cum mă poți contacta:

Ai o intrebare? nu ezita sa ma contactezi.

Vei primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

    Numele tau (necesar)

    Email (necesar)

    Subiect

    Mesaj

    Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.