Confortul oferit de rulourile exterioare electrice

rulouri exterioare

Confortul este intotdeauna acel plus pe care dorim sa il aducem in locuintele noastre si sa ne bucuram de acest aspect pentru intreaga durata de utilizare a investitiei realizate. Rulourile exterioare nu fac o exceptie in acest caz. Sunt bine cunoscute pentru avantajele superioare pe care le aduc rulourile exterioare in caminele noastre prin a ne proteja de razele puternice ale soarelui in miezul zilei, prin a ne oferi intimitate de care avem nevoie oricand si multe alte asemenea beneficii.

Rulourile exterioare electrice actioneaza tocmai in acest sens de a oferi confort atunci cand sunt actionate, pe langa beneficiile pe care le ofera in mod automat. Rulourile exterioare electrice aduc acest plus de confort din punctul de vedere al actionarii acestora prin simpla apasare a unui buton de pe telecomanda sau prin alte metode automatizate sau programari.

Rulourile exterioare electrice sunt motorizate deci in mod automat sunt legate la reseaua electrica si pentru a putea monta acest tip de rulouri exterioare este neaparat nevoie de un expert care sa le monteze. Multe asemenea rulouri exterioare electrice nu mai utilizeaza telecomenzi obisnuite, pe un anumit perete din locuinta este montata o tastatura cu ajutorul careia sunt actionate aceste rulouri exterioare.

Telecomenzile rulourilor exterioare electrice utilizeaza baterii solare. Rulourile exterioare electrice ofera protectie impotriva supraincalzirii datorita faptului ca absorb radiatiile solare inainte ca acestea sa ajunga la geam si le emit in exterior. Protejeaza comparativ mai bine impotriva caldurii excesive din verile toride comparativ cu rulourile interioare.

Dupa instalarea rulourilor exterioare electrice in doar cateva secunde va puteti bucura de intimitate, de protectie impotriva caldurii de afara doar printr-o simpla apasare a unui buton al telecomenzii sau a tastaturii instalate pe unul din peretii locuintei.

Rulourile exterioare electrice pot fi oprite in orice pozitie doriti si cu ajutorul lor puteti controla temperatura indiferent de conditiile meteorologice.

Rulourile exterioare electrice alimentate de baterii solare sunt alimentate de aceasta resursa inepuizabila de energie solara iar in caz de urgenta rulourile exterioare electrice pot fi actionate si cu ajutorul unui buton de urgenta ce se regaseste atat pe telecomanda cat si pe panoul de control instalat pe unul din peretii locuintei.

Aceste rulouri exterioare electrice pot fi programate sa se inchida la anumite intervale de timp, atunci cand soarele este puternic in timpul zilei sau seara pentru a va oferi intimitatea de care aveti nevoie. Aceste functii de programare se regasesc atat pe telecomanda cat si pe panoul de control al rulourilor exterioare electrice.

In ceea ce priveste bateriile solare care alimenteaza telecomanda pentru a putea actiona rulourile exterioare electrice se incarca de la panourile solare pe care le aveti instalate pe casa.

Daca intr-adevar vreti sa aveti o casa care se intretine practic singura si va ofera tot confortul necesar si asta fara a pune in pericol resursele ce va stau la dispozitie dar si pentru un consum mai redus, rulourile exterioare cu www.Rulourialuminiu.ro electrice contribuie cu un procen destul de crescut de economisire si un plus de confort in mod automat mai ridicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare