Combate transpiratia cu arme eficiente!

Da, sunt oameni care au nesansa sa transpire instantaneu si mult, cand este caldura mare, cand se supara din diferite motive sau au emotii mari! In ultima vreme asta mi se intampla si mie, desi petrec multe minute in baie si am nenumarate produse: geluri de dus de calitate premium si antiperspirante.
Am sa va spun deschis cum acum cateva zile, cad in metrou cineva atragea atentia asupra celor care miros la subrat fiindca nu se spala si nu inlatura transpiratia ma inroseam, ma faceam mic de tot si transpiram mai tare. Imi era ciuda ca ma spal si tot transpir. Incercam sa ma autoverific sa vad daca sunt sursa de mirosuri dubioase si rugam si prietenii intimi sa imi infirme sau confirme temerile.

product 2634

Daca ma prezentam la un interviu de angajare sau la o intalnire importanta aceleasi temeri imi paralizau atentia. Nu ma mai puteam cocentra si esecurile se tineau lant.
Am pierdut si examene orale importante din acesta cauza, cel mai grav era faptul ca nu mai aveam incredere in mine.
Intr-o zi, cel mai bun prieten, care imi spunea ca daca nu rezolv problema, care este mai grava in mintea mea decat in realitate, voi cadea in depresie mi-a adus vestea cea buna:
-Am gasit tratament hiperhidroza eficient pentru tine, frate! De-ai sti ce fericit sunt findca am vorbit cu oameni care l-au folosit si au acum detin controlul absolut asupra transpiratiei! Se numeste Apaxil si rezultatele sunt garantate 100% si de durata.
Apaxil era pentru mine echivalentul tineretii fara batranete si al nemuririi. Abia am asteptat sa ajung la un computer si sa-l caut. Imi era teribil de frica de accesul restrictionat la produs sau de pretul sau fabulos.
Am inceput prin a cauta evaluarile utilizatorilor. Toate erau la superlativ. „Viata mea sociala adevarata si de succes a aparut dupa Apaxil. Acum conduc un departament ma apropii fara teama de oameni, discut cu ei si transpiratia nu ma mai traumatizeaza fiindca a disparut complet”. I.P
„Pentru mine vara reprezenta o tortura in loc sa ma bucur de vremea frumoasa. Mi se uda camasa la subrat si in spate de imi era rusine sa trec pe strada, dar nu aveam de ales fiindca ma intorceam de la serviciu, iar sacou nu puteam sa port la acele temperaturi de cuptor.
Apaxil mi-a redat frumusetea verilor copilariei si bucuria. Il aplic seara pe pielea perfect curata, iar a doua zi nu iese un strop de transpiratie.”
V.R.
„Eram directoarea unei institutii importante si trebuia sa ma duc la baie sa ma curat din 2 in 2 ore. Era jenant si deranjant pentru mine. Ma gandisem sa-mi dau demisia fiindca oamenii veneau permanent in biroul meu si ma paraliza frica de a nu se simti mirosul de transpiratie in incapere. In prezent folosesc Apaxil foarte rar fiindca si-a facut treaba foarte bine, iar transpiratia mea abundenta a disparut.” (R.O)
L-am comandat cu toata increderea si peste doua zile l-am primit la domiciliu. Il recomand tuturor celor care au probleme cu transpiratia fiindca este cel mai bun tratament posibil.
Adevarata mea viata sociala de succes a aparut dupa Apaxil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare