Colierul bluetooth si casca de copiat

Colierul bluetooth si casca de copiat

 

Acest sistem de copiat este unul foarte apreciat, el fiind un sistem nedetectabil. Sistemul este alcatuit din bluetooth original Nokia, el reusind sa preia sunetul din telefon si il trimite in casca din ureche. Acesta mai este alcatuit si dintr-un colier, el fiind subtire, dar si indeajuns de larg pentru a putea fi purtat fara nici un fel de problema chiar si pe sub tricou, fara a se observa. In componenta acestui sistem mai intra si micro-casca japoneza, ea avand culoarea pielii, aceasta casca intrand cu usurinta in ureche, ea primind in timp real sunetul telefonului, asa cum este trecut pe blogul site-ului https://www.fastbay.ro/ 

Acest sistem de copiat prezinta o multime de avantaje si anume ca nu veti mai avea nevoie de bateria de 9w, colierul alimentandu-se direct din bluetooth si avand o autonomie destul de mare, ea fiind de 6 ore. Imediat dupa ce colierul a fost folosit, se va pune la incarcat, intr-un mod asemanator cu telefonul. Nu vor mai exista nici fire care sa duca la telefon sau la bateria de 9w. In casca, veti avea o calitate superioara a sunetului, acesta auzandu-se mai tare si mai clar, iar bluetooth-ul se va conecta imediat la orice telefon. 

Raspunsul va fi rapid din butonul Bluetooth-ului, iar reapelarea ultimului numar va fi facuta automat. Microfonul este foarte sensibil pentru ascultarea ambientala si anume ca persoana care se afla acasa, poate auzi bine daca profesorul dicteaza intrebarile. Distanta intre cel de la examenul respectiv si cel care dicteaza este nelimitata in cazul acestui sistem, persoana care dicteaza poate face asadar acest lucru de la sute de km distanta fata de voi. Telefonul poate fi asupra voastra sau ascuns in geaca din cuier, in ghiozdan sau in banca. Trebuie sa aveti grija ca acesta sa nu fie totusi mai departe de 10 m fata de voi pentru ca astfel se va pierde semnalul de la telefon la bluetooth si veti avea probleme la examenul respectiv.

Acest sistem mai este apreciat si datorita faptului ca este unul cat se poate de discret, astfel incat casca nu se va vedea deloc in ureche, iar sunetul va fi unul care nu se va auzi in afara urechii. Microfonul bluetooth-ului este si el unul foarte performant, dar si sensibil in acelasi timp, astfel incat se poate percepe orice fel de soapta, de aceea acest sistem este unul cat se poate de indicat atunci cand participati la un examen.

Modul de functionare al sistemului este ca in situatia in care vorbiti la castile handsfree ale telefonului doar ca de data aceasta nu veti avea nici un fir care sa intre in telefon si care sa faca legatura cu casca din ureche. Bluetooth-ul de copiat va reusi sa preia sunetul din telefon si il va trimite direct la casca din ureche, astfel veti auzi foarte bine lucrurile dictate de catre persoana care va ajuta la examen. Aceste casti sunt avantajoase si datorita faptului ca au culoarea pielii, de aceea nu vor fi detectabile atunci cand le veti purta. Un astfel de sistem este asadar o solutie foarte buna pentru voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare