Cine poate apela la procedura implantului de par?

84759325 3073537819323121 1332422365593731072 n

Implantul de par reprezinta un tratament la indemana in zilele noastre pentru un numar considerabil de pacienti. Tot mai multe clinici ofera astfel de tratamente estetice. Din acest motiv tot mai multe persoane care intampina provocarea caderii parului si aparitia cheliei pot avea nevoie de astfel de proceduri estetice pentru refacerea aspectului podoabei capilare.

Cu toate ca oferta de astfel de servicii pentru efectuarea procedurii de implant de par este foarte numeroasa, este important de amintit care sunt conditiile pentru a putea urma aceasta procedura. In consecinta, in ceea ce urmeaza sunt abordate aspectele care trebuie luate in considerare de persoanele care isi doresc sa urmeze aceasta procedura.

Conditii pentru a putea urma tratamentul de implant de par

Procedura transplantului de par poate fi efectuata in cazul tuturor acelor persoane care au implinit varsta de 19-20 de ani. Este o procedura chirurgicala ce se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor.

Cauza care a dus la pierderea parului nu influenteaza posibilitatea de a urma procedura implantului de par, atat timp cat nu exista vreo afectiune fizica datorita careia implantul de par sa nu poate fi realizat. Totusi trebuie punctat faptul ca o conditie pentru implantul de par este aceea ca pacientul sa dispuna de un numar suficient de mare de foliculi la nivelul zonei donatoare.

Candidatul potrivit pentru un implant de par este cel pentru care dezvoltarea fizica este incheiata si care nu se confrunta cu una sau mai multe afectiuni de natura fiziologica menite sa fie un obstacol pentru implantul de par. Un detaliu foarte important vizeaza si zona unde parul lipseste, fiind necesar ca acea zona sa reprezinte un spatiu adecvat transplantului de par.

Procedura implantului de par poate fi o solutie viabila si pentru persoanele care se confrunta cu anumite cicatrici in zona scalpului sau care sunt nemultumite de aspectul scalpului datorita unor goluri locale provocate de unele afectiuni medicale. Sa nu uitam de persoanele care prezinta urme de arsuri si care pot apela la transplantul de par.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a afla daca esti un candidat potrivit pentru tratamentul de implant de par si care este abordarea optima in cazul tau, este sa te programezi la o consultatie intr-o clinica specializata. In baza consultatiei vei stii care este situatia, vei primi recomandare privind urmarea tratamentului si vei afla o estimare privind implant de par pret.

Intotdeauna apeleaza la clinici autorizate si recomandate

Inainte de a decide exact care este clinica unde sa urmezi procedura implantului de par, este recomandat sa analizezi cu atentie metodele folosite, echipa de medici, recenziile sau recomandarile altor pacienti, dar si costurile practicate de clinica respectiva.

Exista inclusiv clinici unde vei putea solicita o consultatie de specialitate pentru a primi cat mai multe informatii despre procedura in sine si despre asteptarile pe care trebuie sa le ai. Transparenta este foarte importanta in cazul transplantului de par. Fiecare pacient trebuie sa primeasca toate detaliile necesare, raspunsuri la eventuale intrebari, dar si informatii exacte cu privire la implant de par pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare