Ce intra in pretul unei cuverturi, daca stii sa cumperi de unde trebuie

Haideti sa va fac cunostinta cu doua categorii de cumparatori! Primul cumparator intra in primul magazin care ii iese in cale si da 119 lei pe o cuvertura, fara sa analizeze comparativ preturi cuverturi de pat.
A ales-o in functie de culoarea patului, a peretilor sau a lenjeriei sau nici nu i-a pasat de aceste detalii, ci a cumparat una, la intamplare fiindca avea nevoie. Sa ne imaginam impreuna cat de frustrat trebuie sa fie el, cand se intalnesti cu al doilea cuparator care ii arata bonul si ce a cumparat si descopera ca si el ar fi putut avea si patru fete de perna din acelasi material incluse in pret!
Daca nu alegi bine magazinul, te pacalesti singur.

Cine cumpara din magazinul online Patulmeu.ro se alege cu lucruri foarte bune si rezistente si cu reduceri masive de preturi sau cadouri.

In cazul in care cautati o cuvertura de pat din bumbac 100% pe fond verde, cu margarete delicate, nu cumparati din alta parte decat din magazinul prezentat mai sus, fiindca veti avea la pachet:
-5 piese rezistente si frumoase pentru pat: cuvertura si patru fete de perna (doua mici si doua mari)
-reducere de pret cu 48%. Initial costul acestui set a fost de 249 de lei, in prezent fiind de 129 de lei
-echipament frumos si rezistent pentru patul tau, dar si fete de perna si cuverturi suportate si de persoanele cu afectiuni respiratorii si pielea hipersensibila. Toate produsele pentru pat sunt concepute si pentru persoanele sensibile, datorita acestui aspect magazinul este indicat fiindca batranii, copiii si femeile insarcinate nu vor avea probleme din cauza calitatii indoielnice a produselor.

-cuverturi si lenjerii care nu inra la apa, nu se decoloreaza, nu se rup si nu se ingauresc

Cuvertura matlasata este foarte usoara si protejeaza patul de microbi, mizerie si praf, in plus da un aspect elegant camerei. Sub ea se poate ascunde rapid o lenjerie necalcata, daca nu am optat pentru cea din material creponat care nu se calca.
Exista si cuverturi cu doua fete, caracterul lor versatil dand impresia de bogatie si de noutate. Cand se murdareste o parte si nu este timp ca sa fie spalata si sa se astepte sa se usuce si sa poata acoperi din nou patul, se intoarce pe cealalta fata.
Deosebit de originala mi se pare husa elastica si creponata pentru pat de doua persoane, care se vinde la set cu doua fete de perna din acelasi material.
Onestitatea furnizorului poate fi demonstrata si prin existenta unui formular de evaluare pentru fiecare produs, pe care clientul il poate completa cum doreste: like, dislike si note de la 1 la 5 urmate de spatiu suficient pentru argumentarea evaluarii. Husele elastie si creponate sunt disponibile in culorile: bordo, rosu si mai multe nuante de maro.
In ceea ce priveste paleta cromatica a cuverturilor putem spune in mod justificat ca este practic inepuizabila, pe stoc fiind cuverturi in culori obisnuite, dar si produse atipice, cuverturi roz, galbene, verzi, mov sau turcoaz.
Nu m-as mira ca intr-o zi si paturile sa fie echipate cu echipamente in culorile aflate in voga intr-un anumit an; adica fiindca femeile poarta roz prafuit si lenjeriile sau cuverturile de pat sa fie de aceeasi culoare.

Alte articole Populare