„Ce inseamna ISO 9001 si la ce iti foloseste?” este o intrebare inteleapta

Multe lucruri reprezinta ecuatii cu mai multe necunoscute pentru noi si nu este rusinos sa nu stim, ci sa pretindem ca le stim pe toate. In sinea noastra ne punem adesori intrebari la care ne raspundem sau asteptam raspunsuri. Raspunsurile insa nu vin de la sine, ci se cauta.

Inteligenta este cea care ne conduce sa ne abtinem de la intrebarile fara rost. De pilda  nu imi foloseste la nimic sa stiu de ce omul este muritor, dar este prioritar sa stiu care este menirea mea pe acest pamant si in ce mod reusesc sa ma achit de ea la superlativ.

Sa ne punem intrebari menite sa ne schimbe in bine calitatea vietii si sa ne constientizeze asupra permanentei dezvoltari. Pe de alta parte, dezvoltarea personala trebuie sa fie in slujba dezvoltatii societatii in care traiesc.

Un exemplu de intrebare inteleapta este: “ce inseamna iso 9001 si la ce iti foloseste” fiindca foloseste si posesorului si clientului sau, dar si celor care isi cauta parteneri de calitate in vederea unor proiecte extinse sau care vor sa isi puna la punct o afacere.

Certificarea este la fel de importanta ca infiintarea si obtinerea autorizatiilor de functionare, care permit inscrierea in registrul comentului. Certificarea iso 9001 este documentul emis la scara nationala, dar cu valabilitate internationala care certifica functionarea unei firme sau fabrici in conditii de maxima eficienta. Intereseaza pe cineva acest aspect? Evident ca da! In calitatea de client, doresti sa fii sigur ca produsele pe care le cumperi ca sa le consumi sunt de calitate premium si nu sunt contrafacute. Nu are cum sa nu ne intereseze si materiile prime din care sunt fabricate marfurile: din lapte gras iese o branza grasa si din smantana gustoasa si cremoasa iese cel mai bun unt din lume!

Important este insa si procesul de fabricatie! Ne dorim sa stim ca se lucreaza curat, ca muncitorii folosesc echipament adecvat de lucru si ca nu cad gunoaie sau par in produsele noastre alimentare.

Ar fi linistitor pentru noi sa stim ca in aceleasi conditii decurge si ambalarea produsului.

O firma care pleaca la drum cu un astfel de document are mari sanse sa ii depaseasca pe cei care sunt pe piata de 10-15 ani si nu se gandesc la certificare iso 9001.

In primul rand, se elimina intreaga risipa de la infiintarea ei. Ce poate fi mai benefic decat spiritul de economie? Diminuarea consumului de apa, gaz, electricitate, materie prima si timp inseamna beneficii.

In al doilea rand, o firma cu ambitii debuteaza pe piata cu cele mai bune produse, nu cu produse de diletant. Certificarea iso 9001 ii impune strandarde de calitate premium. Clientii vor fi atrasi, fiindca vor gandi logic:„Daca au produse asa de bune la inceputul activitatii, va imaginati cat de bune vor fi dupa cativa ani de experienta!”

La randul lor, produsele de calitate atrag parteneri de calitate. O certificare iso 9001 iti asigura o piata vasta de desfacere aici, prin castigarea unor licitatii publice si debutul cu dreptul pe piata internationala, prin intermediul unor parteneri externi.

Cum? Ai vechime in universul antreprenorial si inca nu detii acesta certiifcare, care cred ca ai inteles ca demonstreaza lumii intregi calitatea produselor si serviciilor tale si climatul perfect de la locul de munca? Este ca si cum ai preda istorie sau franceza de 10 ani si nu ti-ai dat examenul de licenta, sa profesezi legal!

Orice drept iti este diminuat si orice oportunitate interzisa, fiindca nu ti-ai luat 10 minute, sa intri pe site-ul celor de la Certificareiso.ro, sa treci in revista tipurile de certificari si sa soliciti oferta.

Apropo, in cazul in care te grabesti, o iei la jumatate de pret pana pe 31 iulie, 2019.

Dupa ce ai facut acest pas, totul decurge de la sine. In cadrul procesului de consultanta ti se prezinta certificarea aleasa de tine si componenta dosarului pe baza caruia se emite, apoi echipa incepe sa lucreze pentru tine si alaturi de tine si schimbarile in bine vor fi vizibile de la inceput.

Nu pierde timpul si nu rata ocazia de a obtine la un pret atat de mic o certificare cu valoare asa de mare!

Certificarea iso 9001 reprezinta o investitie sigura intr-un viitor luminos al firmei tale, un viitor cu incasari in euro de cifre care au in componenta multe zerouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare