Ce facem atunci cand un varstnic cu Alzheimer are nevoie de ingrijiri speciale?

Ce facem atunci cand un varstnic cu Alzheimer are nevoie de ingrijiri speciale?

Atunci cand vine vorba despre binele apropiatilor nostri, cu atat mai mult despre parinti si buni, ne straduim sa dam tot ce avem mai bun si mai de pret pentru a-i sti sanatosi si linistiti. Una din afectiunile cu care se confrunta un numar tot mai mare de varstnici in zilele noastre este Alzheimer, o problema degenerativa a sistemului nervos care genereaza probleme de memorie, gandire si comportament. In aceasta situatie, se impune ca persoana respectiva sa fie in permanenta sub supravegherea unor persoane din familie sau a unor cadre medicale ce pot urmari in detaliu evolutia pacientului. Astfel, solutia pentru pacientul in cauza poate fi alegerea de a-l aduce intr-un camin de batrani cu Alzheimer, acolo unde poate fi protejat, ingrijit si supus in permamenta unor proceduri de urmarire atenta a bolii, fiindu-i monitorizata evolutia.

La Egregora, un camin de batrani cu Alzheimer din Bucuresti, situat in zona Pipera, aproape de Zoo Baneasa, varstnicii ce sufera de aceasta afectiune pot avea sansa de a fi primiti cu caldura de care o echipa foarte bine pregatita, in vederea supravegherii acestora, dar si a posibilitatii de a reveni la o viata cat se poate de normala. Egregora este un camin de batrani ce ofera conditii de cazare la standard hotelier de 4****; ingrijire, asistenta si programe intensive de recuperare in cazuri de Alzheimer, AVC, Parkinson, dementa, scleroze, traumatisme, etc. Toate aceste activitati ale personalului medial si ingrijitor se desfasoara intr-o atmosfera calda si prietenoasa ce incurajeaza activitatile sociale si reintegrarea.

De asemenea, prin intermediul unei echipe multidisciplinare, acordam servicii specializate in recuperarea, tratarea si gestionarea cazurilor post AVC (hemiplegii, hemipareze), boala neoplazica in stadii avansate, alte boli degenerative – Alzheimer, Parkinson, dementa mixta, scleroze multiple, traumatisme postoperatorii, endoproteze, slabiciune musculara post imobilizare, fractura de col femural etc. Aici, persoanele dragi, membri ai familiei, pot avea parte atat de ingrijire medicala supravegheata de profesionisti, cat si de un mediu in care isi pot recapata anumite abilitati ce tin de factorul social, incurajandu-se reintegrarea.

Prin urmare, oferim programe intense de integrare, asistare, imbunatatire si redobandire a unui grad cat mai mare al calitatii vietii si independentei motrice, pentru ca pacientul sa se poata descurca singur si sa isi recapete increderea in propriile sale forte. Mai mult decat atat atat, avem grija sa le oferim varstnicilor meniuri de alimentatie corespunzatoare varstei lor, fiecare serviciu pentru pacientii nostri fiind gandit individual, personalizat. De asemenea, igiena si activitatile recreative fac si ele parte din ordinea prioritatilor pe care le respectam in vederea unei bune desfasurari si a determinarii unor rezultate favorabile pentru pacientii de la Egregora. Asigura-te ca parintii si bunicii tai sunt fericiti, iar daca acest lucru nu se intampla, Egreora poate fi solutia pentru nevoile tale si, mai ales, ale lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare