In cautarea unui template

In  acest moment incerc sa imi strang suma fabuloasa de 40 euro in paypal pentru achizitionarea unui domeniu pe viata. Am ales si numele domeniului, sper sa nu il ia nimeni pana cand strang suma necesara. M-am consultat cu Andrei cum ar trebuii cumparat domeniul si e mai avantajos pe viata prin Nshost. Acum se pune problema ce template ar fi bun pentru mine in noul site de prezentare servicii web.

Prima varianta pe Bootstrap ar fi startbootstrap.com unde se gasesc destule templaturi bune. A doua varianta ar fi os-templates.com. Foarte multe templaturi bune si dragute. O alta varianta ar fi myresponsee.com care prezinta cateva templaturi excelente. Pana fac rost de toata suma de bani in paypal (am momentan 15 euro) o sa ma gandesc ce template sa aleg.

Mai recomand si acest site pentru template-uri HTML.

 

un comentariu la “In cautarea unui template

  1. Mie cea mai avantajoasa metoda de achizitionare a unui domeniu .ro pe viata mi se pare prin RoTLD. Pentru ca daca il cumperi din oricare alta parte si vei dori candva sa il vinzi, va trebui mai intai sa platesti o taxa de transfer de vreo 350 de lei catre RoTLD. Pentru evitarea acestui transfer, si implicit a taxei, eu am ales sa-mi iau toate domeniile .ro direct de acolo.
    Am facut un transfer de domeniu pe numele altcuiva si sunt patita, de asta recomand ca domeniile pe viata sa fie cumparate direct de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare