Care sunt avantajele de a folosi Elementor Premium?

screenshot elementor.com 2020 09 18 06 41 47 663

Una dintre cele mai folosite si cautate platforme pentru crearea de website-uri sau bloguri este platforma WordPress. In contextul in care numarul paginilor web create de firme sau de persoane fizice creste exponential in fiecare zi, WordPress este una dintre cele mai cautate platforme datorita interfetei foarte prietenoase, dar si datorita numeroaselor module si plugin-uri care pot fi folosite de utilizatori pentru a obtine aspectul si functiile pe care acestia le doresc pentru site-urile pe care le creeaza. Unul dintre aceste module care poate fi folosit pentru crearea de website-uri este Elementor.

Elementor este un modul dedicat pentru crearea de pagini web in cadrul WordPress

Elementor asigura un control foarte mare al fiecarui aspect din design-ul website-ului pe care intentionezi sa il creezi. Cu ajutorul Elementor fiecare utilizator va putea descoperi o multime de functionalitati avansate, functionalitati care nu au mai fost disponibile pana acum pe plaforma WordPress. Acest modul este unul foarte simplu si foarte flexibil, dar in acelasi timp asigura o experienta vizuala extraordinara.

Odata ce apelezi la Elementor viteza website-ului creat cu ajutorul acestui modul va fi mult mai mare, website-ul incarcandu-se extrem de rapid. Creatorul de website-uri Elementor este recomandat atat pentru agentiile de marketing online, cat si pentru liberii profesionisti care lucreaza in domeniul web design-ului.

Trebuie subliniat faptul ca exista varianta de Elementor Free si varianta de Elementor Premium

Cu toate ca varianta Free este printre cele mai folosite plugin-uri pe platforma WordPress atunci cand vine vorba despre crearea de pagini web, trebuie spus ca functionalitatile pe care le ofera Elementor Premium sunt mult mai numeroase si pot sa ofere o experienta la cele mai ridicate standarde atat in ceea ce priveste procesul de creare a unei pagini web, cat si in ceea ce priveste modalitatea in care ruleaza si arata website-ul creat.

Varianta de Elementor Free ofera doar functiile de „Drag & Drop”, editarea continutului pentru mobil si template-uri pentru crearea de landing pages. De cealalta parte, atunci cand optezi pentru varianta de Elementor Premium vei putea avea acces atat la functiile oferite de varianta Free, dar si la o multime de alte functionalitati care pot sa ofere cea mai autentica experienta atunci cand vine vorba despre crearea si design-ul unui website.

Unul dintre marile avantaje oferit de Elementor Premium se refera la posibilitatea de a modifica aproape orice aspect al website-ului prin functionalitatea de creare a temei website-ului, avand astfel totala libertate de personalizare a website-ului. Un alt avantaj major al Elementor Premium il reprezinta accesul la o librarie foarte diversificata si foarte numeroasa de butoane, template-uri si blocuri pentru crearea website-ului. De asemenea vei putea integra in paginile web create diferite formulare, slide-uri, dar si tabele de preturi. Acest lucru ofera o mai mare flexibilitate cu privire la tipul de pagini web pe care le poti crea folosind Elementor Premium.

Pornind de la toate aceste avantaje, Elementor Premium poate fi alegerea numarul 1 pentru toti cei care care isi doresc sa ajunga la un alt nivel cu website-ul lor atat din punct de vedere al continutului, cat si din punct de vedere al design-ului si al functionalitatii acestuia.

Alte articole Populare