Cand ai probleme cu masina de spalat suna la Master Service

Ca orice aparat electrocasnic ce nu mai este nou, si masinile de spalat incep sa dea semne de uzura. Uneori este vorba doar despre erori minore pe care chiar tu le poti fixa. Insa, de cele mai multe ori, din cauza neatentiei, a faptului ca nu o intretii, masina de spalat se va strica. Si atunci fie apelezi la Master Service ca sa ii fie schimbate piesele, fie o duci la fier vechi si iti cumperi alta noua.

Te poti bucura de serviciile profesionale ale echipelor de lucru Master Service atat in Bucuresti, cat si in Ilfov

Insa, este evident faptul ca odata ce ai dat si-asa o caruta de bani pe ea, vei dori sa te tina de toti banii si cat mai mult timp. De aceea, vei cauta sa o duci intr-un service autorizat precum Master Service ce trimite echipe de lucru pretutindeni in Bucuresti si in zona limitrofa.

Daca brandul aparaturii tale electrocasnice este Whirlpool, dar chiar si de nu ar fi, poti suna la Master Service pentru reparatii masini de spalat Whirlpool.

Te vei mira sa afli ca timpul de lucru in service la masina ta de spalat este foarte scurt, la fel ca si deplasarea la adresa ta atunci cand semnalezi o problema sunand la service-ul din Bucuresti.

Chiar daca nu locuiesti in Bucuresti si, de exemplu, stai in Ilfov, tot te poti bucura de serviciile profesionale ale echipelor de lucru Master Service. Si programul de lucru este foarte eficient si probabil ca pe gustul tau. Asa se face ca poti contact ape cineva de la acest service autorizat de luni pana sambata, in intervalul orar 7-22.

Master Service ofera reparatii masini de spalat Whirlpool si pentru alte 19 branduri

Chiar e minunat! Si, daca esti curios sa stii mai multe, afla ca problemele sau erorile masinii tale de spalat pot fi rezolvate chiar de tine prin asistenta telefonica oferita de Master Service. Pur si simplu rapid si eficient!

Iar daca totusi se va ajunge in service cu reparatii masini de spalat Whirlpool, nu te ingrijora ca vei avea de platit o multime de lucruri. La Master Service va trebui sa achiti doar mana de lucru si piesele ce vor fi schimbate la masina ta de spalat. De asemenea, daca mai ai vreo alta aparatura electrocasnica de acest gen in gospodarie, si este de la alt brand, ii poti ruga pe cei de la Master Service sa se ocupe si de ea.

Asta deoarece tehnicienii si profesionistii in electronica de la service-ul autorizat din Bucuresti si Ilfov repara peste 20 de marci de masini de spalat. Este inclus, evident, serviciul de reparatii masini de spalat Whirlpool, dar daca ai totusi un model marca Siemens, Bosch, Beko, LG, Zanussi, Candy sau Gorenje, chiar si asa vei primi niste super servicii.

Alte articole Populare