Bucura-te de un ten mereu tanar cu ajutorul tratamentelor faciale

WhatsApp Image 2021 07 06 at 18.31.22

Cu toate ca suntem mai mereu asaltati de imagini care ne prezinta persoane de varsta a doua si chiar a treia care arata mereu tanar si cu un aspect fizic impecabil, este important sa intelegem faptul ca imbatranirea este un proces natural si ireversibil. Din acest punct de vedere organismul va imbatrani odata cu trecerea timpului, iar de cele mai multe ori primele semne, si poate cele mai evidente, pot fi vizibile la nivelul fetei.

Astfel, fie ca vorbim despre tenul fetei, fie ca vorbim despre eventuale riduri, acestea sunt prezente odata cu trecerea anilor atat la persoanele de sex feminin, cat si la cele de sex masculin. Datorita faptului ca tot mai mult accent se pune pe aspectul fizic, mai ales pe aspectul fetei, in ultimele decenii s-au facut progrese remarcabile pentru a te putea bucura de un ten cat mai tanar chiar si dupa trecerea anilor.

Si pentru acest lucru nu este nevoie sa apelezi la interventii chirurgicale pentru intinerire, ci este suficient sa apelezi la tratamente faciale Ploiesti.Tratamentele faciale vin sa contribuie la mentinerea unui ten cat mai tanar chiar dupa trecerea anilor prin metode non-invazive. Cauza principala a imbatranirii tenului este data de reducerea cantitatii de elastina si de colagen de la nivelul tenului.

Aceste doua componente au menirea de a oferi fermitate tenului astfel incat acesta sa aiba un aspect tanar. Insa ca urmare a faptului ca an de an tenul fetei este supus stresului oxidativ impreuna cu restul organismului, cantitatea de colagen si de elastina scade constant. Prin urmare tenul isi pierde din fermitate, incep sa apara ridurile si aspectul de imbatranire.

Tratamentele faciale sunt o optiune de a incetini acest proces de imbatranire astfel incat sa te poti bucura pentru multi ani de zile de un ten tanar si cu un aspect ferm. Pentru aceste tratamente faciale Ploiesti se foloseste tehnologia laser pe baza de lumina intens pulsata (IPL).

Lumina intens pulsata aplicata la nivelul tenului asigura stimularea producerii de noi celule de elastina si de colagen. Consecinta regenerarii acestor doua categorii de celule garanteaza elasticitate si fermitate la nivelul fetei si al tenului. Durata unui tratament facial Ploiesti dureaza aproximativ 8 sedinte, iar intre aceste sedinte exista un interval de 21 de zile.

Inainte de urmarea unor tratamente faciale Ploiesti se recomanda eliminarea punctelor negre sau a altor tipuri de impuritati de la nivelul fetei. In cazul persoanelor care prezinta un exces de sebum este indicata indepartarea acestuia pentru ca rezultatele acestor tratamente faciale sa fie vizibile inca de la prima sedinta.

Pentru a avea certitudinea rezultatelor si a faptului ca nu vor exista efecte adverse se recomanda ca aceste tipuri de tratamente de infrumusetare sa fie realizate doar de catre personal calificat si specializat.Epil Point este un centru de infrumusetare si ingrijire corporala care ofera o gama diversificata de servicii, printre care si tratamente faciale Ploiesti. Pentru mai multe detalii privind serviciile oferite de cei de la Epil Point te invitam sa accesezi epilpoint.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare