Avantajele unei teme premium pentru wordpress

Scopul principal al WordPress – este de a construi un blog, de cele mai multe web-masterat știu că acest CMS poate fi folosit ca o platformă pentru crearea de site-uri web.Alin scrie pe blogul lui cum a cumparat o tema foarte frumoasa dupa umila mea parere si de aceea il felicit pentru investitia facuta.Intr-adevar se merita sa faci o asa investitie pentru blogul personal macar o data la 2 ani.

Avantajele unei teme premium sunt multiple in comparatie cu una free.Mai sunt si unele teme premium gratis dar alea ies din discutia acestui articol.

1.Suport tehnic pentru tema de la producatori ei.Imi Aduc aminte de vecinul Andrei care la fel are o tema premium si tot dadea mesaje la care primea binenteles raspuns pentru orice nelamurire tehnica legata de tema.

2.Codarea temei si aspectul merita bani pentru ca se acorda timp serios pentru orice detaliu din tema la realizarea ei.Nu poti sa scoti un produs prost facut si sa crezi ca o sa ai vanzari.

3.Optiunile unei teme premium face viata unui bloger/utilizator floare la ureche mai ales daca nici nu are ideie despre html,css sau php.

4.Cu o tema premium poti face un site de prezentare de o calitate foarte buna,cred ca majoritata temelor premium au si un template in ele pentru asa ceva.

Mai sunt si alte motive pentru care se merita sa cumperi o tema premium eu am mentionat doar cateva puncte.Un site care prezinta site-urile unde se vand teme premium este http://thereisathemeforthat.com/

Si un link mai direct din site.

[symple_button color=”blue” url=”http://thereisathemeforthat.com/the-list-of-wordpress-theme-designers-developers-and-companies/” title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Link[/symple_button]

13 comentarii la “Avantajele unei teme premium pentru wordpress

 1. Parerea mea umilă… o tema default care vine cu WordPress asigura compatibilitatea cu versiunile viitoare. Apropos, ce parere ai de tema mea? Este un twenty eleven cu maxim 10 modificari (cod + css).

  Probabil urmatoarea fatada o sa o aplic odata cu trecerea la WP 3.6 si twenty thirteen.

  1. imi place tema ta nimic de zis,ar mai fi punctele acele patrate de pe margine care le-ai putea indeparta…uite si codul ca sa te ajut asa un pic.Trebuie sa adaugi list-style-type:none;
   .widget ul li {
   list-style-type: none;
   color: #777;
   font-size: 13px;
   }

   1. da, probabil m-am invatat asa de mult cu tema incat nici nu le mai observam 🙂
    merci de observatie si scuze daca am fost un pic offtopic.

 2. Romanul nu este obisnuit sa dea bani pe lucrurile de pe internet. Nici eu, de altfel, greu mi-aleg temele…nu stiu daca m-ar multumi una premium, probabil ca as gasi eu sa modific ceva la ea…

 3. Mie-mi place ultima tema care ai puso tu la vanzare, poate candva te voi contacta in legatura cu ea, sau daca scoti ceva mai fain vorbim atunci, te voi anunta 🙂

 4. Momentan sunt multumit cu actuala tema, dar e clar ca trebuie sa fi mereu la curent cu noutatile in 2.0. Asa ca urmatoarea modificare de tema va fi cu una premium.

 5. Eu am la activ câteva teme premium cumpărate din vreo două surse, dar acum am ales pe blogul meu o temă standard, curată, pe care să o customizez așa cum vreau.

  Apropo, aștept niște sfaturi de la tine cu privire la culoarea meniului ;).

 6. Faza cu suportul tehnic e destul de relativă, nu de fiecare dată se aplică. Odată eram foarte grăbit să termin un proiect și atunci am cumpărat o temă premium, prima care mi-a plăcut ca aspect și funcționalitate, fără să mă uit prea mult la specificații. După ce m-am apucat de customizat am dat de unele bălării și am zis că e timpul să-i cer autorului niște explicații și le-am primit după vreo 3 zile și pe lângă asta erau foarte superficiale… bine că între timp rezolvasem deja problema…

  Chiar și așa, pentru proiecte care cer monetizare cred că e indicat folosirea temelor profesionale – denotă mult mai multă seriozate în ochii vizitatorului.

 7. Și eu mi-am cumpărat cont de membru pe Elegant Themes și am acces la toate temele lor, însă din cele 83 de teme, sunt foarte puține care-mi plac și pe care le folosesc. Oricum, nu regret investiția, mai ales că încă am acces la toate update-urile și viitoarele teme până prin septembrie.

  Dacă ai un blog, te ții de el, îți place să scrii și așa mai departe, eu zic că domeniul dot ro și tema premium sunt cea mai mare prioritate, dar fiecare face cum crede de cuviință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare