Avantajele de a folosi Laravel Framework pentru web development

In acest articol o sa vedem avantajele de a folosi Laravel Framework pentru web development. Am facut o scurta lista cu aceste avantaje pe care le poti avea.

Biblioteci orientate pe obiecte.

Laravel oferă mai multe biblioteci orientate pe obiecte (dintre care câteva sunt deja instalate). Astfel de biblioteci nu se regăsesc în alte Framework-uri PHP populare. Unele dintre funcțiile avansate pe care le-a oferit Laravel au fost hash-ul Bcrypt, verificarea utilizatorilor activi, criptarea, resetarea parolelor și CSRF (Cross-Site Request Forgery).

Suport MVC

Laravel este unul dintre cele mai bune Framework-uri PHP care acceptă arhitectura Model View Controller (MVC). Datorită sprijinului Laravel cu MVC, este posibilă separarea logicii Php de Html și a prezentării vizuale și programarea celor două în mod individual. Din cauza arhitecturii MVC, Laravel oferă multiple funcționalități integrate, o documentare mai bună și performanțe îmbunătățite.

ORM-ul elocvent

ORM (Object Relational Mapping) este în termeni simpli, transformând datele în obiecte și invers. Datorită acestui ORM elocvent, puteți interacționa cu baza de date și obiectele bazei de date cu o sintaxă expresivă.

Artisan Console

Cu instrumentul Artisan încorporat în Laravel, multe sarcini pot fi făcute cu ușurință, cum ar fi gestionarea migrațiilor bazei de date.

Blade Templates

Laravel oferă un template-engine simplu, elegant și puternic, numit Blade. Blade este cu totul unic de la celelalte template-engine populare de modelare PHP, motivul fiind faptul că nu împiedică dezvoltatorii să folosească cod PHP pur.

Database Query Builder

Creatorul de interogări de baze de date din Laravel este o interfață pentru a crea și rula interogări de baze de date fluent. Acest constructor de interogări este universal; ceea ce înseamnă că acceptă toate sistemele de baze de date.

Routing System

Laravel are un director setat în cazul în care aplicația dvs. are nevoie de un sistem de rutare. Nu este o cerință obligatorie pentru toate aplicațiile. Dacă aplicația dvs. web se încadrează în categoria care are nevoie de rutare, puteți găsi funcția de rutare și o puteți declanșa cu ușurință.

Categoria Php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare