Asociatia Home of Strings va invita la Opera „Don Pasquale” de Gaetano Donizetti

Asociatia Home of Strings va invita Sambata, 30 noiembrie, ora19, la sala Rapsodia din Bucuresti, strada Lipscani nr 53, la Opera Don Pasquale de Gaetano Donizetti.

Distributia:
Iustinian Zetea Don Pasquale
Fang Shuang Doctor Malatesta
Mihai Urzicana Ernesto
Maria Ungheanu Norina
La Pian Tudor Scripcariu

Comedia zbuciumata a lui Donizetti infaptuita de trio-ul conspirativ Doctor Malatesta, Norina si Ernesto impotriva batranului Don Pasquale, care a decis sa ia o tanara sotie si sa-l impiedice pe tanarul sau nepot Ernesto sa-i mosteneasca averea va accentua energia frenetica si momentele de tandrete date de ariile lirice, precum si de ariile la foc rapid cu ,,rasuciri de limba,, totul facand parte din stilul bel canto.Opera in trei acte se va juca cu miscare scenica, decor minimalistic si cu acompaniament de pian.

Organizator: Home of Strings
https://www.facebook.com/Home-of-Strings-639129372881945

Sponsor principal: Renovatio Trading
Sponsori: Cooking by Heinner.Nufarul, Clinica Neuroaxis, IE Clothing, El Studio Syle.

Parteneri Media: Agerpres, 4Arte.ro, IQool, Onlinegallery.ro, Promenada Culturala, Bucharest Cultural Events, Observator Cultural, www.BZI.ro, Semne Bune, Zile si Nopti, PRwave, Bloomberg IT, Ceasca de Cultura, Agentia de presa Rador.

Bilete se pot procura online pe https://www.iabilet.ro/bilete-don-pasquale-pe-lipscani-48109/?q=don+pasquale și https://www.bilet.ro/event.php?id=21750, cât și de la casa de bilete a Salii Rapsodia.
Reduceri pentru pensionari, studenti si elevi se acorda doar la casa de bilete a salii Rapsodia. Telefon: 0725 223 891.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare