Amintirea nu moare niciodata!

Noi, muritorii de rand, trebuie sa fim atenti la amintirile pe care le lasam celor dragi. Un mare ganditor al omenirii a spus ca ar trebui sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima de pe pamant si prima din cer.

Atenti cu cei din jur, sa nu ranim, sa nu etichetam, sa nu manipulam si sa nu injosim pe nimeni, caci dupa trecerea in nefiinta, in urma noastra raman un mormant si amintirile…

Amintirea nu trebuie sa moara in acelasi timp cu noi, de aceea pentru cei care mor departe de tara sa programam repatriere decedati Italia.

Nu lasati singur, izolat de ai sai si strain de tara niciun roman plecat sa isi castige painea departe de locul in care s-a nascut! Repatrierea nu implica un efort atat de mare din partea apartinatorilor.

Ca amintirea sa nu moara trebuie sa avem un mormant la care sa aprindem o lumanare si unde sa punem flori. Acel mormant se poate face si celui plecat, daca apelam la cea mai buna firma de repatrieri internationale, care de 15 ani face acest lucru impecabil.

Serviciile lor sunt ireprosabile fiindca stiu toate modificarile din domeniul transportului funerar international, prevederile fiecarui stat in parte si au investit in cele mai bune aparate si echipamente, in personal si in flota funerara.

Angajatii implicati in intocmirea dosarului de repatriere stiu limbi straine si legislatie, asa ca ei vor pune la dosar piesele cheie, fara de care mortul nu poate pleca din tara respectiva: certificatul de deces international si certificatul de inhumare.

Funerarenicolas este o firma serioasa in domeniul pompelor funebre, care are reprezentanta si in strainatate si are in dotare truse de imbalsamare, sicrie potrivite, imbracaminte si lenjerie de sicriu, cruci care se inscriptioneaza cu datele decedatului ca trupul pregatit de repatriere sa fie asezat cu grija si adus acasa.

In spatele fiecarei repatrieri sta o munca uriasa, dar impartirea judicioasa a sarcinilor inseamna indeplinirea la timp a tuturor cerintelor si urgentarea transportului funerar ca decedatul sa isi doarme netulburat somnul de veci.

Profesionistii acestei firme tin cont de dorintele apartinatorilor in tot ceea ce fac. Evident ca acestea nu trebuie sa contravina legislatiei funerare ca sa fie indeplinite. De pilda, daca se doreste un machiaj discret al fetei pentru doamnele acre erau foarte cochete in timpul vietii, acesta se va face. La fel se procedeaza in alegerea hainelor, a pernei si a lenjeriei pentru sicriu. Nu se poate aduce insa in tara sicriul nesigilat fiindca transportul funerar este verificat la plecarea din Italia.

Trebuie sa intelegem ca aceste reguli stricte au in vedere doua aspecte esentiale:

-sanatatea celor care vin in contact cu sicriul sau se afla in aceeasi incapere cu el

-igiena si conservarea trupului neinsufletit, pana la inmormantare.

Cu grija si cu efortul de a contacta firma de pompe funebre prezentata mai sus, amintirea persoanei dragi nu moare niciodata, fiindca ne ramane un mormant la care sa mergem si pe care sa il ingrijim.

Profesionistii de la firmele de pompe funebre merita recunostinta maxima ca ne aduc mortii de peste mari si tari si fac totul pentru familia indurerata.

Alte articole Populare