Ai nevoie de camioane pentru firma ta de transport?

O firma de transporturi necesita foarte multa atentie iar cei care se incumeta sa isi deschida o astfel de firma trebuie sa fie pregatiti pentru tot ce este mai greu, cel putin la inceput. In primul rand este nevoie masini fiabile si fie ca este vorba de camioane noi sau camioane second hand, ambele variante pot fi perfecte daca sunt facute niste alegeri bine gandite inainte.

In cazul camioanelor noi, treaba este relativ simpla iar defectiunile nu au cum sa apara prea curand, insa pretul unui camion nou poate fi o problema pentru cei aflati la inceput.

Astfel cea mai buna solutie consta in achizitionarea unor camioane second hand dar alegerile trebuie sa fie foarte bine gandite deorece un camion folosit poate avea diverse defecte ce pot fi “ascunse” pentru vanzare. De aceea ai nevoied e o sursa sigura si verificata de unde sa iti poti achizitiona un camion.

Acea solutie vine de la Camioane.scania.ro, unde vei gasi numai anunturi serioase in ceea ce priveste camioanele rulate. Daca esti pe punctul sa iti deschizi o afacere in acest domeniu dar bugetul este limitat, prin intermediul acestora, poti opta pentru cele mai avatajoase oferte de leasing camioane, astfel incat sa iti poti deschide firma mult mai repede fara sa ramai pe zero inca de la inceput.

Tot ce trebuie este un avans de doar 3 rate si o perioada de finanare care sa fie cuprinsa intre 12 si 48 de luni. Aceasta oferta este valabila pentru toate vehiculele ce au fost fabricate incepand cu anul 2013. De asemenea in rata respectiva, vor fi incliuse si asigurarile CASCO Scania Insurance si VABIS GAP, dar si pachetul de servicii Optim. In ceea ce priveste serviciile pentru soferi, acestea pot fi alese in functie de solicitarile fiecarei companii in parte.

In plus daca nu esti in situatia in care ai nevoie de o masina in plus dar nu iti doresti sa achizitionezi una, Camioane.scania.ro ofera si servicii de inchiriere camioane urmand ca mai apoi daca esti multumit sa il si achizitionezi daca iti doresti, astfel incat sa iti poti duce la bun sfarsit toate task-urile fara cheltuieli ridicate dar in siguranta.

Pentru toate detaliile necesare te invit sa accesezi site-ul acestora, unde sunt afisate in detaliu toate informatiile de care ai nevoie iar pentru orice nelamurire poti apela cu toata increderea la acestia si cu siguranta toate intrebarile iti vor fi rezolvate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare