Acoperisuri case de calitate cu Acopero.ro

Acoperisurile case sunt niste constructii care acopera si adapostesc o casa. Fara ele, o casa nu ar putea exista practic deoarece acoperisurile fac parte din ea.

Acoperisurile sunt realizate din tabla sau lemn.

Chiar daca aceste acoperisuri reprezinta prima constructie pe care o vor vedea oamenii, ele se vor construi la sfarsitul lucrarilor realizate pentru cladirea unor case deoarece o casa se construieste de jos in sus si nu invers.

In cadrul acoperisului pot fi introduse si cosurile de fum, acestea se pun la sfarsitul constructiei acoperisului. Cosurile au si ele rolul lor in constructia caselor si anume faptul ca pe acolo se elimina practic tot fumul din casa care ar putea surveni din casa (de exemplu, fumurile care pot surveni din sobe).

Pretul stabilit de constructori se determina dupa construirea intregii casei (pretul acoperisului intra si el in realizarea casei deoarece de obicei este realizat de aceeasi echipa de constructori).

Calitatea acoperisului se datoreaza materialelor din care este construit, modului in care este realizat, tipului de pret stabilit, rezistenta materialului din care este realizat.

Acoperisul reprezinta unul din elementele principale ale unei case. El are o forma oarecum triunghiulara si este de culoare gri (datorita tablei care este gri ).

Tabla acoperisului se va pune astfel: se vor lua bucati de tabla, se vor bate cuie in acea tabla astfel incat acestea sa stea pe acea structura de constructie si cam atat.

Acoperisurile din lemn sunt si ele bune insa lemnul chiar daca si el este un material destul de rigid, se poate deteriora mai usor datorita faptului ca lemnul in combinatie cu apa, va avea un aspect neplacut si incet, incet se va deteriora.

Acoperisurile de case au cam aceeasi forma insa exista si cazuri cand o persoana doreste o casa mai atipica iar acoperisul va arata si el tot intr-un fel mai atipic, depinde de ce anume doreste proprietarul.

Acoperisurile caselor se pot vopsi sau lasate cum sunt , dar de obicei sunt vopsite pentru a da un alt aspect acestuia si de a-l colora un pic. De asemenea, daca o casa este vopsita intr-o anumita culoare, si acoperisul poate fi vopsit la fel sau intr-o nuanta mai apropiata.

Unul din avantajele de baza ale acoperisurilor este faptul ca acestea feresc oamenii de vant, ploaie, ninsoare, razele soarelui (mai ales vara cand soarele e prea prezent in case iar uneori poate da prea multa caldura).

1)La realizarea acoperisului unor case trebuie sa se tina cont si de:

 • forma casei si locul de amplasament al acesteia,
 • tipul de cladire pentru care se construiesc acoperisurile.

2)Acoperisul unei case se realizeaza de:

 • constructori cu experienta,
 • constructori de santier.

3)Acoperisul unei case are ca si insusiri:

 • are o forma de triunghi oarecum,
 • este format din 2 parti de tabla,
 • este rezistent si durabil.

Asadar, acoperisul unei case reprezinta principala structura de lemn si tabla care se pune intr-un mod simplu si ajuta la protejarea oamenilor contra vremii nefavorabile de afara dar si la adapostirea caselor si a oamenilor care vor sta in acea casa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole din aceiasi categorie

Salut și bine ai venit pe acest blog!

Eu sunt Bucur si acesta este blogul meu in care vei gasi articole in majoritatea lor despre Programare web Front-end si un pic de back-end.

Iată cum mă poți contacta:

Ai o intrebare? nu ezita sa ma contactezi.

Vei primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

  Numele tau (necesar)

  Email (necesar)

  Subiect

  Mesaj

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  Daca vrei Front-end in general recomand:
  https://www.udemy.com/course/the-complete-web-developer-zero-to-mastery/
  https://www.udemy.com/course/advanced-javascript-concepts/
  https://www.udemy.com/course/complete-react-developer-zero-to-mastery/
  Daca vrei doar Javascript recomand:
  https://www.udemy.com/course/the-complete-javascript-course/
  https://www.udemy.com/course/advanced-javascript-concepts/