5 motive pentru care sa ai mereu o butelie la indemana

5 motive pentru care sa ai mereu o butelie la indemana

Chiar daca acum cele mai multe persoane au acces la reteaua de gaze naturale si nu mai au nevoie de artificii pentru a folosi aragazul, uneori cea mai buna solutie este sa existe in casa cateva butelii GPL pentru situatii urgente si nu numai. Sunt mai multe motive pentru care o butelie este indispensabila oricarei familii.

O butelie este utila atunci cand se intrerupe furnizarea de gaze

Unele avarii pot duce la intreruperi considerabile ale alimentarii cu gaze naturale. Pana cand avariile sunt reparate, sansele ca foarte multe persoane sa ramana fara gaze sunt mari. Daca in acel moment este nevoie de aragaz sau chiar de boiler pentru apa calda, confortul familiei va fi pus in pericol, iar daca avaria se intinde pe mai multe zile, apar probleme considerabile. O butelie pe GPL plina si gata pentru a fi utilizata este cea mai buna solutie. Chiar daca sunt persoane care vor spune ca acum avariile nu mai dureaza atat, in realitate in comunele greu accesibile, iarna, atunci cand zapada este mare sau cand ninge extrem, sansele ca avariile sa fie reparate greu sunt foarte mari.

Buteliile sunt utile pentru a gati afara

Cei care vor sa gateasca in foisor de exemplu vor descoperi cat de greu este sa faca asta atunci cand nu au o butelie si nici o teava de gaze acolo. Pentru a duce teava de gaze in foisor este nevoie de interventia echipei desemnate de furnizor si proiectul costa de obicei destul de mult. Oare merita astfel de costuri pentru cateva petreceri in aer liber in sezonul cald? Daca raspunsul este negativ, atunci o butelie este cea mai buna alegere pentru toti cei care vor sa gateasca afara fara sa fie nevoie sa intervina asupra instalatiei de gaze.

Buteliile sunt utile pentru plimbarile cu rulota

Cei care ies des cu rulota pot profita de toate avantajele oferite de o butelie. Nu vor mai avea nevoie sa manance in oras si nici nu trebuie sa se mai chinuie sa faca focul cu lemne pentru a gati. In plus, anumite preparate nu sunt potrivite pentru focul cu lemne si nu vor iesi pe gustul tuturor, mai ales daca prin acea aroma de carbuni. O butelie este mereu la indemana pentru a prepara ceva repede si cei care o au nu mai trebuie sa se imprumute la vecinii de camping.

O butelie pentru iesirile cu cortul

Cei care vor sa iasa cu cortul des si prefera sa stea cat mai mult in natura vor avea nevoie de o butelie cu GPL care sa ii ajute la fel ca si pe cei care detin rulote, sa gateasca preparatele preferate in natura. Cu ajutorul unei butelii, costurile calatoriei se diminueaza pentru ca nu mai este nevoie ca persoanele aflate in vacanta sa manance in oras sau sa conduca mult pana la primul restaurant. In plus, vor manca mai sanatos si isi vor putea respecta principiile alimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare