10 Resurse pentru un site gratuit

Când vine vorba de dezvoltarea web, nu toți suntem mari designeri. Chiar dacă aveți un ochi de proiectare și puteți creea propriile teme sau șabloane de la zero, uneori clientul nu dorește să plătească pentru acea muncă sau poate fi pentru propriul dvs. proiect personal și nu doriți să petreceți zile sau săptămâni intregi pentru a creea unul.

Iata cateva resure web care va poate ajuta:

HTML5 Up

HTML5 Up are aproximativ 40-50 de teme foarte simple, dar elegante HTML5 / CSS3. Cele mai multe dintre temele lor au scop general, ceea ce înseamnă că le poți folosi doar pentru orice tip de site sau aplicație. Toate acestea sunt pe deplin receptive și arată minunat pe dispozitivele mobile, complet personalizabile și sunt 100% gratuite

Start Bootstrap

Temele sunt toate până la data de versiunea 4 și ceea ce îmi place cu adevărat despre ele sunt foarte bune teme de start. Ele sunt minime și le puteți ușor personaliza.

Templated.co

Template.co este o altă resursă excelentă pentru temele gratuite HTML5. În prezent, au o colecție de aproape 900 de teme gratuite. Ele sunt de asemenea cu un scop foarte general.

Free HTML5

freehtml5.co nu are tematici premium, dar au multe teme foarte interesante în toate categoriile. Există o mulțime de teme cu scop general, precum și totul de la firme de avocatură până la teme de fotografie. Multe dintre teme au și animații frumoase.

Colorlib

Colorlib este un site minunat și are o mulțime de freebies. Acestea au câteva categorii unice cum ar fi teme medicale și de călătorie. Aceștia au niște UI-uri imobile foarte frumoase.

Zero Theme

ZeroTheme are +120 teme gratuite de ales dintre care toate sunt receptive. 87 dintre acestea sunt HTML și 37 sunt Bootstrap 4. Fiecare previzualizare oferă versiunea desktop și versiunea mobile, astfel încât să puteți vedea exact cum ar arăta pe un smartphone.

Styleshout

Styleshout are cateva teme cu adevarat minunate. Ele au unele care sunt pagini unice care le fac foarte ușor de implementat. Multe dintre temele lor au funcții JavaScript dinamice, cum ar fi numărătoare inversă și slidere.

HTML5xCSS3

html5xcss3.com are în jur de 500 de teme gratuite din toate categoriile. Multe dintre ele sunt bazate pe Bootstrap. Desenele nu sunt super creative, dar par foarte simple și ușor de accesat și pot personaliza și pune în aplicare un backend.

Admin UI Themes

Athemes are 20+ interfețe foarte bune de administrare. Acestea pot fi utilizate pentru aproape orice tip de panou de control pentru un site web sau o aplicație. Aceste panouri de administrare sunt bine concepute și multe dintre ele au funcționalități dinamice, cum ar fi diagrame și modale.

Ecommerce Themes

Themewagon au o grămadă de teme HTML5 și Bootstrap 4 gratuite pentru un magazin online. Acestea variază de la categorii cum ar fi îmbrăcăminte / modă până la mobilier pentru electronice, dar multe sunt de uz general și ar putea fi folosite pentru orice magazin online.

un comentariu la “10 Resurse pentru un site gratuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare