Servicii web design wordpress

 

Creare magazin virtual

In prezent piata online se dezvolta foarte repede iar aparitia online atat a micilor comercianti cat si a firmelor ce fac vanzari la o scara mai larga a devenit o necesitate. Pentru fiecare nivel de afacere firma noastra ofera servicii de creare magazine virtuale.

Un magazin online ofera noi oportunitati afacerii dumneavoastra, va ofera sansa de a va prezenta produsele pe internet unui numar nelimitat de noi clienti.
In cazul in care aveti deja o afacere si vrei sa o extindeti si pe internet, un magazin online va va ajuta sa atrageti noi clienti.

Creare site de prezentare este cea mai usoara metoda de a va promova afacerea. Un site de prezentare, indiferent de marimea firmei dvs, este cartea dumneavoastra de vizita in mediul online.
Un site de prezentare va poate mari castigurile considerabil.

Internetul a schimbat modul în care companiile își desfășoară activitatea.

A deschis multe uși pentru întreprinderile mici și mijlocii, crescându-le gradul de competitivitate. Astăzi, cu ajutorul unui website bine realizat, te poți adresa unui public tot mai larg. Prin intermediul site-ului, afacerea ta care va fi mult mai accesibilă clienților. Aceștia sunt online 24/7 și se așteaptă ca tu să poți interacționa cu ei oricând.

Creare site ieftin. Pentru a veni in intampinarea tuturor clientilor indiferent de posibilitatile financiare am redus costurie de creare site pana la 300lei.

WordPress a trecut de mult de la o simpla platforma de folosit pentru bloguri la un CMS foarte bine facut.

Cu avantaje multiple mai ales dupa acest update la 3.8. Cateva din avantajele pe care le ofera WordPress o sa incerc sa le mentionez.
Permite o indexare foarte rapida online (ping automat dupa fiecare articol postat).
Codul este structurat prietenos, adaptat pentru motoarele de cautare (Google) care
permite adaugarea de pluginuri de SEO care automatizeaza partial sau integral anumite optimizari (in continuarea postului, am adaugat cateva recomandari de pluginuri).

Designul, utilitatea sau orice alt aspect de creare site nu va multumeste? acum puteti comanda un serviciu de creare site bazat pe structura site-ului deja existent astfel incat in urma modificarilor care sunt facute site-ului sa nu fie penalizat de google.

Limbaje utilizate pentru creare site.

Pentru a crea site-uri performante si totodata foarte usor de utilizat si administrat web-designerii  utilizeaza PHP, MySQL, Java, JavaScript, HTML, CSS.

Aceste limbaje ne ajuta in activitatea de creare site dandu-ne posibilitatea de a oferi clientilor site-uri cu meniuri de utilizare usor de folosit, animatii pentru un aspect dinamic, o structurare prietenoasa si nu in ultimul rand un aspect placut.

Vizibilitatea afacerii tale in mediul online este vitala, avand in vedere rata de raspandire a internetului. Si pentru ca cei mai multi clienti, posibili, existenti si fideli, se afla zi de zi in fata monitorului, este important ca informatiile despre compania ta sa fie usor accesibile, oricand si oricum.