Cine este Alin Manea si ce inseamna optimizare seo

Cine este Alin Manea si ce inseamna optimizare seo

 

Pentru multi dintre voi probabil acest termen de servicii seo este nou, dar sunt si multi dintre dumneavoastra care stiu deja ceea ce inseamna servicii seo si la ce ne ajuta acestea in mediul online. Foarte multe magazine online din toate nisele apeleaza la aceasta strategie de marketing pentru ca aceasta ajuta site-ul la cresterea traficului organic si nu se mai platesc saptamanal sau lunar foarte multi bani in campaniile de marketing pe social media sau prin Google Ad Words.

Optimizarea SEO sau mai bine spus optimizarea pentru motoarele de cautare este un proces complex de promovare al unui site, ce cuprinde mai multi pasi. Optimizarea SEO cuprinde optimizarea site-ului propriu zis pe partea de On Page, aici expertul nostru se va ocupa de toata structura textului, a imaginilor, a meta tagurilor si meta descrierilor dar cuprinde si partea de Off Page ce consta in campaniile de link building.

seo strategy

SEO On Page si Seo Off Page

Cum incepusem mai sus sa spun SEO On page reprezinta optimizarea totala a unui site pentru a fi cat mai ok structurat, de la text pana la imagini etc. Acest proces nu este unul foarte lung, acum depinde si de site cat este de mare si cate categorii cuprinde.

SEO Off page reprezinta strategia de strangere a link-urilor de calitate catre site-ul dumneavoastra, aceasta fiind una mai costisitoare atunci cand vine vorba de buget.

Pentru toate acestea aveti nevoie de un specialist in servicii seo, iar unul dintre ei este Alin Manea – expert seo, acesta va poate ajuta de la consultanta pana la implemantarea strategiei potrivite afacerii dumneavoastra.

Cine este Alin Manea?

 

Alin Manea este specialist SEO si se ocupa de campanii de link building si optimizarea On Page pentru site-uri din toate nisele. Atunci cand aveti nevoie de o crestere organica a site-ului dumneavoastra va recomandam cu incredere serviciile oferite de Alin, deoarece preturile sunt foarte bune si calitatea serviciilor oferite de acesta este una superioara fata de multe agentii de marketing din Romania. Asa ca daca sunteti in cautarea unui specialist in optimizarea SEO puteti apela cu incredere la Alin Manea – freelancer SEO.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare