Unde este recomandat sa ‘’cautam’’ frumusetea

Femeile mereu au cautat idealul in frumusete. Sunt foarte atente cu imaginea lor, de aceea aspectul joaca un rol important, atunci cand vine vorba de stima de sine. Femeia vrea sa fie frumoasa, nu trebuie sa negam acest lucru, partea buna este ca femeile pot cauta (si gasi) frumusetea, cu putin ajutor. Despre ce ajutor este vorba? Este simplu. Uneori femeile se simt nedreptatite, din cauza faptului ca nu au fost inzestrate de mama natura. Daca pana acum cativa ani, femeile se resemnau cu imaginea lor, astazi exista ramura medicinei estetice, care le sare in ajutor, cu solutii pentru orice problema de natura estetica ar avea.

Multe femei nu sunt multumite de aspectul sanilor, de aceea aleg sa apeleze la operatia de marire sani cu implant silicoane si uita de aceasta problema. Orice femeie vrea ca sanii ei sa arate ireprosabil pentru ca acestia sunt expresia feminitatii in cele mai pure forme ale sale. Din pacate, odata cu trecerea anilor estetica lor se poate schimba, de aceea uneori este necesara apelarea la serviciile unei clinici de chirurgie estetica, pentru a recapata imaginea pierduta a bustului, ca urmare a procesului de imbatranire (proces pe care nu il putem opri, dar il putem incetini foarte mult).
Sunt si probleme medicale care impun o operatie de refacere a sanilor. De aceea este bine sa cautam ajutor specializat, atunci cand este nevoie. In plus, marirea sanilor este o metoda cu ajutorul careia sanii vor fi simetrici, vor avea un aspect cat mai natural si tineresc si vor fi plini de volum, lucru care cu siguranta este pe placul tuturor femeilor (mai ales ca solutia pentru orice problema estetica este la indemana oricui). Nu va ganditi ca operatiile estetice sunt un subiect tabu, deoarece vremurile acelea au apus acum mult timp.
In ziua de azi, femeii nu trebuie sa ii fie rusine sa apeleze la astfel de interventii, indiferent de motivul pentru care alege sa faca acest lucru. Viata trebuie traita frumos, iar noi trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra, pentru ca doar asa invatam sa ne iubim si sa ne apreciem cu adevarat. Ingrijirea personala este o prioritate (sau cel putin asa ar trebui sa fie) pentru toti. Daca noi nu ne iubim pe noi insine, atunci cine sa o faca pentru noi? Nu este vorba despre narcissism, ci de respectul de sine, care este mult mai important.
Stiu ca inca sunt multe persoane care condamna astfel de interventii. Personal, nu inteleg de ce fac acest lucru, deoarece nu au o justificare pentru asta. Vorbe precum ‘’e prea artificiala’’, ‘’e toata numai plastic’’, ‘’zici ca e papusa’’ sunt doar argumente fara niciun temei concret. De aceea a evoluat tehnologia si toate ramurile ei, pentru a ne face viata mai usoara si mai frumoasa! Iar noi, in loc sa profitam la maxim de acest lucru, cautam doar sa condamnam sis a aratam cu degetul catre altii. Mai bine am invata sa profitam de ceea ce viata ne ofera, caci nu se stie ce o sa fie maine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare