Tuburi cu Led, distribuitori economici si nonagresivi de lumina

Doamne, ce bine ca au disparut neoanele! Imi amintesc cum te orbeau ele cu lumina lor albastra si cu palpairea suparatoare de care te durea capul. In plus, scoteau un zgomot asurzitor de tractor invechit si defect, cand aparea o disfunctie in ciclul sau de viata. Iata ce insemna iluminatul cu neon:
-costuri mari, fiindca si ele erau scumpe, dar si facturile astronomice
-poluare vizuala si fonica.
-interventia specialistilor la montare/demontare si implicit mai mult timp de asteptare si cheltuiala. In prezent, corpurile de iluminat se pot monta de orice persoana care dovedeste putina pricepere.
Vorbim de iluminatul cu tuburi led fiindca in institutii becurile sunt depasite. Este nevoie ca lumina sa fie cat mai naturala, de calitate superioara si distribuita uniform, in toata sala de clasa, birou, restaurant sau magazin.
Aceste echipamente moderne de iluminat aduc urmatoarele beneficii utilizatorilor:
-reducerea consumului cu 40% si a facturilor
-eliminarea tuturor substantelor nocive din componenta lor, deci comportamentul prietenos fata de mediu si de oameni. Mercurul, plumbul sunt de domeniul trecutului si aceasta reprezinta cu adevarat un progress.
-lumina naturala, uniforma, sanatoasa, care nu dauneaza ochilor, dar nici creierului. Sa ne amintim tortura psihologica la care ii supuneau anchetatorii in regimul trecut pe cei care erau considerati impotriva guvernului. Un bec puternic, de un galben icteric sau un neon cu lumina intermitenta albastru-electric era plasat deasupra lor, iar lumina se stingea si se aprindea, pana cedau nervos si semnau ceea ce li se dicta sau impunea.
-durata uriasa de viata, de 50 000 de ore
-preturi oneste raportate la beneficiile pe care le aduc si la calitatea lor.
-nu emit radiatii si nici nu incalzesc incaperile. De asemenea au capacitatea sa nu se supraincalzeasca sau sa se arda
-in momentul aprinderii functioneaza 100%, fara timp de asteptare.
-functioneaza in conditii extreme, la temperaturi de -25 grade Celsius sau +45 grade Celsius.
-greutate relativ scazuta de 1, 4 kg
-termenul de garantie: 2 ani.
In magazinul V-tac-led exista 106 modele de astfel de tuburi cu led, de marimi si costuri diferite incepand de la 50 de lei, la cateva sute de lei.
Este vremea sa ne modernizam casele si institutiile, sa economisim si sa sporim confortul in care traim. Este o indatorire de onoare sa folosim tot ceea ce umanitatea a descoperit cu multa truda pentru a usura viata omului.
Apreciez magazinele care sunt aprovizionate cu cele mai bune produse si educa si consumatorul sa fie exigent si sa aleaga judicios. Un astfel de magazin este V-tac-led, care pune la dispozitia clientilor ghiduri complete de utilizare si care prezinta particularitatile celor mai bune corpuri de iluminat existente pe piata din Romania.
Pentru cei aflati in dificultate in ceea ce priveste solutia de iluminat ce urmeaza sa fie aleasa pentru locuinte sau institutii, sunt puse la dispozitia clientilor proiectele realizate de V-tac-led din care oricine se poate inspira.
Magazinul amintit mai sus se mandreste cu proiecte fascinante de ilumint realizate in locuinte private, dar si in malluri renumite, restaurante si cluburi.
Profesionisti ai luminii, ei au transformat-o in spectacol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare