Tricouri de calitate superioara pentru agentii Politiei Romane

Fiecare ramura a Politiei Romane trebuie sa contribuie la respectarea legilor si a ordinii publice in domeniul in care are atributii. Modul in care un agent de politie este imbracat il diferentiaza atunci cand este in timpul programului de lucru de cetatenii obsinuiti, iar uniforma de politist este foarte importanta prin respectul pe care aceasta il transmite.

O parte foarte importanta a oricarei uniforme pentru agentii de politie este tricoul, aceasta piesa fiind purtata foarte des mai ales in anotimpul cald, dar si in anotimpuri precum primavara sau toamna. Pentru tricouri Politie de o calitate superioara si la preturi foarte bune cea mai buna alegere o reprezinta magazinul online Me Ai.

Tricouri pentru Politia Romana

In oferta magazinului online Me Ai orice sectie de Politie din tara poate gasi diferite modele de tricouri Politie. Astfel, modelul de tricou polo alb este confectionat din material pique avand o compozitie 100% din bumbac. Pentru agentii Politiei Rutiere acest model de tricou polo alb are mansetele si gulerul de culoare bluemarin. Pe maneca tricoului sunt aplicate ecusoanele specifice Politiei Romane.

Un alt model de tricou pentru Politia Romana este tot un tricou polo, dar avand o combinatie de alb cu albastru. La fel ca si la modelul anterior, este confectionat din material de pique din bumbac 100%. Un al treilea model de tricou pentru Politia Romana este modelul polo de culoare bluemarin, acesta avand aceleasi caracteristici ca si modelele anterioare. Toate aceste tricouri Politie au inscriptionate textul „Politia”, cu diferite culori in functie de culoare tricoului.

Tricouri pentru Politia Locala

Politia Locala este o alta institutie care poate gasi modele de tricouri in oferta magazinului online Me Ai. Primul model de tricou pentru Politia Locala este cel care are formatul in jurul gatului si este confectionat din tricot de bumbac. Culoarea acestuia este neagra, iar pe umeri epoletii sunt realizati din material de fond.

Un al doilea model de tricou pentru Politia Locala este modelul polo, acesta fiind confectionat tot din bumbac 100%, dar avand o compozitie fibroasa. Croiala acestui model este dreapta, iar in jurul gatului materialul este de tricou patent. Ambele modele de tricouri Politie vin cu inscriptia „Politia Locala” atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate a tricoului.

Tricouri pentru Politia de Frontiera

O alta ramura a Politie Romane este Politia de Frontiera, iar agentii acesteia trebuie sa fie usor de identificat in raport cu alte ramuri ale Politiei. Tocmai de aceea, tricourile pentru Politia de Frontiera au inscriptionate pe ele textul „Politia de Frontiera” cu culoare galbena, spre deosebire de culoarea alba pentru Politia Romana.

Acest tricou pentru Politia de Frontiera este realizat din bumbac 100% si este model polo, avand culoarea bleumarin indigo, iar gulerul are aceeasi culoare, dar este din material patent.Toate aceste modele de tricouri Politie pot fi regasite in oferta magazinului online Me Ai la cele mai bune preturi de pe piata. Accesand site-ul www.meai.ro intreaga oferta de astfel de tricouri poate fi analizata si tot aici se poate plasa si comanda, urmand ca orice comanda sa fie livrata in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare