Trei modele de ghete barbatesti care se poarta sezonul acesta

Designerii de incaltaminte barbateasca pentru iarna au venit sezonul acesta cu propuneri inedite de ghete din piele, in stil sport si casual, ca alternative la modele elegante, pentru un look street in pas cu ultimele tendinte.

Recenta colectie de ghete casual barbatesti A. Miles aduce un suflu nou, ceea ce inseamna ca le puteti integra outfit-ului ales cu multa usurinta, principala lor calitate fiind versatilitatea cu care se combina in tinute din blugi si geci groase, din piele.

Ghetele sport din oferta noastra se potrivesc de minune la geci sport din fas, avand un aspect foarte cool. Sunt un must-have in garderoba pentru iubitorii de activitati si sporturi de iarna care pot fi vazuti adesea pe partii sau la petrecerile de sezon outdoor.

Barbatii care doresc sa patreze un aer mai elegant, pot opta pentru o varianta clasica – modele de ghete Chelsea din piele 2017. Disponibile pe maron si negru, acestea se disting printr-un look care imprumuta din stilul clasic britanic. Pot fi purtate in ocazii variate, atat la job daca nu este impus un anumit dress-code, cat si la intalnirile cu prietenii sau la evenimente nu foarte pretentioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare