Tema wordpress (Twenty Twelve edition)

Am mai reusit sa editez inca o tema wordpress,de data asta nu este vorba de una blank generata de site-ul underscores.me ci este o varianta a Twenty Twelve.Cu ocazia asta am reusit sa implementez si customizer in tema si ma aflu la primul contact ca sa zic asa cu noul sistem de setari implementat in WordPress 3.4.Otto are un mic video aici.

Din setarile temei amintesc cateva:

Implementare banner 468×60 in header,daca nu se doreste folosirea lui exista in setari o casuta pentru bifare si el se ascunde din tema.

Folosirea unui Logo dimensiuni ideale 300×60,daca nu doriti un logo raman setarile de baza.

Se poate seta culoare font header si descrierea la tema cand nu este activat logo.

Culoare header si titlu articolului.

4 noi widgeturi in footer.

Stabilire background culoare sau o poza.

Custom post type portofoliu pe care lam facut eu tema originala nu are asa ceva.In demo click pe pagina portofoliu.

Un mic filmulet de prezentare,setati hd.

[symple_button color=”blue” url=”http://demo.wpteme.info/?themedemo=twenty-links-wordpress” title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Demo[/symple_button]

Pret tema 0,50 eurocenti,bine fie vad ca te deranjeaza ca cer bani pe munca mea de data asta o poti descarca gratuit :))

[Download not found]

6 comentarii la “Tema wordpress (Twenty Twelve edition)

  1. La această temă merită să lucrezi la setarea automată de post excerpts și să o dai deocamdată așa. Mulți o caută așa. Eu am căutat-o așa, dar până la urmă mi-am făcut singur modificările, dar nu a fost ușor.

    Alte cusomizări fă-le pe bani, la cerere.

    1. nu era aia tema,din greseala am activat alta tema si am uitat sa o reactivez pe cea pusa in link….mai uita-te odata ca sa vezi tema…

  2. E foarte interesanta tema, am o intrebare legata la tema originala, poti sa modifici meniul sa fie ca asta, doar meniul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare