Tema wordpress

Cand nu comentez sau urmaresc alte site-uri de profil wordpress mai editez la teme wordpress plecand de la un blank.Adica o tema cu structura dar design zero.Tot la fel am facut si cu tema aceasta pe care am facuto de pe site-ul care ofera teme wordpress blank.Se scrie numele temei care vrei sa o descarci apesi butonul generate si gata tema.Dupa aceea incepe show-ul cu editatul.Sa identifici fiecare div in parte si sa dai structura in css.Am pus chiar tema site-ului de teme ca sa fie mai usor de vizualizat.Trebuie doar editate continutul si linkul din partea de sus de sub meniu cu cele 3 articole plus linkurile catre retelele sociale din bara cu meniul.Sa nu o mai lungesc iata tema:

Demo

[Download not found]

14 comentarii la “Tema wordpress

  1. Da a iesit draguta.. chiar si eu sunt oarecum maniac pe teme, si depinde de ceea ce fac, dar pentru blogu’ meu, prefer ceva cat mai simplu..

  2. Arata super tema, ar mai fi de lucrat putin la widgeturile din sidebar si la titlurile articolelor, care nu se prea leaga cu restul. Pentru widget-uri ti-as sugera un font care sa ocupe cat mai mult din latimea acelei forme geometrice 😀 Dar tu faci cum vrei, este tema ta 😉

  3. Imi place tema, mai lucreaza la header si e perfect. E foarte bine ca iti place sa modifici temele, asa am facut si eu, nu stiam ce e mai frumos si tot modificam, succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare