Tehnica moderna pe care trebuie sa o cauti in orice vopsitorie auto la care mergi

vopsitorie auto

Daca masina ta are nevoie de reparatii, cu siguranta doresti sa o tratezi in cel mai bun mod cu putinta. Reparatiile efectuate in mod corect sunt unele care nu doar ca iti vor oferi satisfactia de a avea o masina care sa arate impecabil, ci si garantia ca rezultatele vor fi unele care sa reziste in timp. In situatia in care este vorba despre o masina implicata intr-un accident auto, trebuie sa stii ca sunt implicate doua etape in procesul de reparatie a caroseriei. Este vorba despre etapa reparatiilor de tinichigerie si etapa de vopsitorie auto.

Modul in care sunt puse la punct aceste doua etape este unul care poate sa varieze de la service la service, insa alegerea pe care o faci trebuie sa fie una foarte inspirata. Este necesar sa te orientezi catre un centru de reparatii care sa iti ofere acces la tehnologii moderne, capabile sa genereze rezultate de calitate, rezistente in timp. Iata care este cea mai moderna tehnica la care apeleaza cel mai bun centru de daune din Bucuresti.

Vopsitorie auto: sistemul Nitrotherm Spray, garantia calitatii

Tehnica vopsirii cu aer comprimat este una pe care foarte multe vopsitorii inca o practica. De altfel, ea s-a dovedit a fi destul de practica si eficienta, insa trecerea anilor si progresul tehnologic au facilitat aparitia unor noi metode prin care caroseria autoturismelor sa poata fi vopsita intr-o maniera care sa reziste bine in timp si sa arate impecabil.

Sistemul Nitrotherm Spray este unul de ultima generatie, la care doar o vopsitorie auto moderna apeleaza. Ceea ce il face sa fie unul cu totul si cu totul deosebit este reprezentat de faptul ca inlocuieste folosirea aerului comprimat cu azot incalzit. In acest mod, sistemul este unul prietenos cu mediul inconjurator, dar si mai eficient, din perspectiva posesorilor de autoturisme.

Concret, tehnologia de vopsit cu azot incalzit garanteaza o rezistenta mult mai ridicata a stratului de vopsea aplicat, precum si un aspect estetic mult imbunatatit al autoturismului. Prin intermediul acestei tehnici de vopsire, se garanteaza obtinerea unui strat final de vopsea cu grosime uniforma si cu o excelenta distensie.

Insa prin intermediul Nitrotherm Spray nu se aplica un singur strat de vopsea, ci patru. Atunci cand mergi la o vopsitorie auto care foloseste acest sistem, treubie sa stii ca, dupa terminarea reparatiilor de tinichigerie auto, se va trece la vopsirea masinii tale prin aplicarea celor patru straturi.

Este vorba despre stratul cu rol protector (vopsire catodica), stratul cu rol de sustinere (primer), stratul cu vopsea de culoare si in final, aplicarea lacului de protectie. Acesta din urma joaca un rol absolut esential, deoarece garanteaza pastrarea in stare buna a vopselei pe termen lung si mentinerea aspectului stralucitor.

Pe langa rezultatele impecabile pe care sistemul cu vopsire pe baza de azot incalzit le garanteaza, el ofera si garantia finalizarii lucrarilor de reparatie intr-un timp foarte scurt. Vopseaua aplicata in acest mod se usuca rapid, in mod uniform, si nu are nevoie de lucrari de retusare.

Intra pe CarsInv.ro si descopera cum te poti programa la cel mai bun centru de daune din Bucuresti care ofera servicii de vopsitorie auto folosind sistemul Nitrotherm Spray! Asigura-te ca masina ta se bucura de cel mai bun tratament posibil, in asa fel incat sa isi poata pastra aspectul impecabil pentru cat mai mult timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare