Servicii de anodizare profile aluminiu Analko

Pentru prelucrarea ulterioara a profilelor din aluminiu, firma Analko Aluminium face diferite metode de anodizare profile aluminiu. De asemenea, ofera taierea, stantarea, gaurirea, filetarea, frezarea, indoirea, sudarea etc. a metalelor. In calitate de client, poti comanda si produse finite. Aceasta inseamna ca procesul de creare a produselor finite este foarte rentabil si durabil.

Profile aluminium CNC

La firma Analko Aluminiu poti comanda profile aluminium CNC care sunt usor de utilizat. Profilele aluminium CNC sunt utilizate pentru construirea diverselor parti ale masinilor-unelte si unitatilor pat, desktop, portaluri. Este fabricat din aliaj de aluminiu prin extrudare la cald. Suprafata are anodizare suplimentara, pentru a proteja profilul impotriva coroziunii. Datorita caracteristicilor si formei sale structurale, aluminiul ca material structural, are un numar foarte mare de avantaje. Este usor de prelucrat, nu necesita echipament special, are caracteristici mecanice excelente – usoare, durabile, suporta excelent diferite eforturi mecanice la torsiune, compresie, tensiune si indoire, are parametri geometrici excelenti – dreapta, ridicata, stabilitate a sectiunii transversale pe intreaga lungime. Datorita prezentei unor caneluri speciale pentru piulite T, structurile din profil aluminium sunt usor de asamblat. Cavitatile interne pot fi utilizate pentru asezarea liniilor de comunicatii ale masinii – furtunurile sistemului de racire, cablurile de alimentare ale motoarelor cu pas etc. Profilul din aluminium este un produs metalic de inalta calitate si la un pret accesibil, care este destinat constructiei operationale a masinilor cu control numeric, paturi de echipamente industriale, sisteme de coordonate, standuri si dispozitive care sunt utilizate in industria de fabricare a mobilierului si in alte industrii de prelucrare a lemnului.

Anodizare aluminium

Cel mai fiabil mod de a proteja aluminiul si aliajele sale impotriva coroziunii este procesul de anodizare aluminiu. In comparatie cu alte metode de acoperire, anodizarea elimina problema coroziunii sub-filmului si delaminarea acoperirii. Pe langa proprietatile de protectie, produsele din aluminiu anodizat dobandesc calitati decorative excelente. In ciuda numeroaselor avantaje, aluminiul are un dezavantaj semnificativ – reactioneaza rapid cu aerul (oxideaza), ceea ce duce la formarea unui fel de placi, ceea ce complica procesul de colorare a semifabricatelor. Putini oameni se multumesc cu un astfel de aspect.  Inainte de a lua in considerare procesul de anodizare aluminiu, ar trebui sa intelegi de ce se realizeaza aceasta procedura. In timpul oxidarii, aluminiul devine fragil si este destul de usor de deteriorat. Prin urmare, anodizarea alumniului inseamna consolidarea lui. In acest sens, anodizarea este similara cu un proces de ardere prin oxidare. Prin urmare, aceasta tehnologie se mai numeste oxidare anodica.

Analko Aluminium

Firma Analko Aluminium utilizeaza tehnica de anodizare aluminium CNC fara dificultati majore. Avand in vedere cererea din ce in ce mai mare de prelucrare a aluminiului de inalta precizie, propunerea firmei de taiere a profilelor de aluminiu pe o masina CNC specializata, este relevanta. Masina este concentrata pe taierea automata in linie de inalta precizie a unui profil de aluminiu (de aceeasi lungime sau lungimi diferite), in timp ce software-ul integrat calculeaza taierea optima a profilului de aluminiu in conformitate cu parametrii specificati (numarul de produse necesare, lungimea lor, lungimea pieselor utilizate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare