REPELENTUL NATURAL NATURIZ

Odată cu avansarea științei medicale am ajuns să aflăm despre numeroasele boli care afectează oamenii.

Multe boli sunt răspândite de insecte. De-a lungul anilor, oamenii au dezvoltat câteva modalități de a evita mușcăturile de insecte care, la rândul lor, împiedică răspândirea bolilor. Una dintre cele mai utilizate metode de prevenire a mușcăturilor insectelor este folosirea repelenților împotriva acestora.

2017 05 22 224205

Vremea tot mai calduroasa provoaca insectele. In aceasta perioada, tot mai multe persoane isi indreapta atentia in special spre repelentii naturali, pentru a fi protejati si pentru a diminua sansele unei muscaturi de insecta.
Trebuie retinut faptul ca alternativele naturale functioneaza mai bine. Nu numai ca provoaca mai putine efecte secundare ci au o rata de succes mai mare, prevenind muscaturile insectelor.
Repelentul nostru vă ajută să țineți familia și animalele de companie în siguranță. Spre deosebire de alte produse chimice, produsul natural Naturiz are un miros placut, cu efect prelungit.
Oricine poate folosi acest produs excelent pentru a se putea proteja de insectele periculoase. Tot mai multi oameni au inceput sa foloseasca produsul natural Naturiz datorita beneficiilor pe care acest repelent le ofera.

Produsul Naturiz este o soluție naturală, care ucide insectele, oferind confortul casei, gradinii dumneavoastra, sau chiar si a locurilor publice unde va petreceti timpul alaturi de familie, prieteni sau animalele de companie. Acest repelent nu afecteaza mediul, oamenii sau animalele.
Asadar, protejați-vă de mușcături în această vară cu cel mai bun repelent natural impotriva insectelor! Produsul Naturiz este sigur pentru fiecare membru al familiei tale si nu numai !

PRODUS NATURAL REPELENT PENTRU INSECTE RECOMANDAT PENTRU :

* RESEDINTE – terase, gradini, piscine, etc
* ZONE PUBLICE – scoli, gradinite, baruri, restaurante, hoteluri, etc
* ZONE AGRICOLE – horticultura intensiva, floricultura, etc
* PADOCURI – GRAJDURI – pentru a reduce stresul cauzat de insecte Naturiz – are o formula special obtinuta pentru ZHALT PORTABIL – care permite nebulizarea acestuia crescand astfel eficienta produsului, ducand la scaderea consumului. Este insotit de o aroma cu efect prelungit . Combinatia sinergica a extraselor vegetale creaza un mediu neprietenos pentru insecte, tinandu-le astfel departe de zonele protejate. Produs natural bogat in extracte vegetale certificate, care creaza un mediu respingator pentru insectele ce traverseaza zona tratata. Produsul nu afecteaza oamenii, mediul si animalele.

MOD DE FOLOSIRE : Se recomanda doua nebulizari pe zi la fiecare 12 ore, una dimineata, una seara, evitand perioadele cu temperaturi ridicate. Produsul se poate utiliza chiar si mai des, de cateva ori pe zi, functie de necesitati. Dilutie – se folosesc 500 ml adica jumatate de sticla in 7 litri de apa, amestecand usor. Se obtine astfel un rezervor plin care va asigura o functionare de 18-20 zile.
COMPOZITIE : Apa, Polisorbat 20, Melia azadirachta (arbore de neem), Eucalyptus globulus (eucaliptul albastru) , Cymbopogon winterianus (meliosa) , Benzoat de sodiu, Sorbat de Potasiu, Pelargonium graveolens (muscata-trandafir), Lavavandula hybrida (lavanda) , MATRICE U.B. ®, Salvia officinalis (salvie ), Mentha arvensis (menta de camp), Capsicum annuum ( ardei ), Citronellol, Linalol, Limonen
DEPOZITARE : Spatii uscate si racoroase, evitand expunerea la soare si alte surse de caldura EAN CODE : AMBALARE : 805532380819 Sticle plastic 1 L, cutii 6 bc

Alte articole Populare