Recenzie asternuturi de pat Vintage Gray

Am decis saptamana trecuta sa imi achizitionez un set nou de lenjerii de pat. Desigur, avand in vedere faptul ca nu doream sa pierd foarte mult timp prin diferite magazine fizice de acest profil, m-am hotarat sa merg pe recomandarea unei prietene si incerc serviciile oferite de magazinul online Vise Pufoase. Trebuie sa recunosc ca experienta mea a fost una extraordinara!
Pe langa faptul ca utilizarea site-ului a fost una foarte facila, produsul a ajuns la timp la mine si era exact cum a fost descris pe site. Lenjeria pe care eu am ales-o se numeste Vintage Gray si este realizata din 100% fibra de bambus. De ce acest material? Pentru ca voiam sa incerc ceva diferit fata de clasicul bumbac. Ma saturasem deja de acest material invechit si am decis ca este timpul ca asternuturile mele sa fie realizate din ceva mai bun. Cu totii meritam sa avem un somn odihnitor, confortabil si sa avem o senzatie de liniste si relaxare atunci cand ne asezam in pat noaptea, de aceea, pentru mine, era imperios necesar sa schimb tipul de material din care erau realizate asternuturile mele.
Astfel, dupa ce am citit despre fibra de bambus pe internet, m-am hotarat asupra acestui material. Si pe site-ul Vise Pufoase am regasit o suita de informatii despre fibra de bambus care m-au facut convins. Acum, ca am petrecut deja doua nopti pe Vintage Gray, m-am hotarat ca de acum inainte sa folosesc numai lenjerii de pat din fibra de bambus. Acest material este extraordinar de fin si ofera o senzatie de lux la fiecare atingere. Pot chiar risca si voi afirma ca fibra de bambus se aseamana cu matasea sau chiar si casmirul la atingere. Imediat ce am vazut aceasta lenjerie asezata pe patul meu mi-am dat seama ca am facut alegerea corecta. Dormitorul meu arata mult mai luxos, iar imediat ce m-am asezat am simtit o diferenta clara intre clasicul bumbac, fie el si satinat si o lenjerie de pat din fibra de bambus. O alta proprietate care m-a atras la acest nou material a fost faptul ca este antibacterian. Adica voi avea un somn mai sanatos si mai odihnitor, iar pe viitor chiar as vrea sa achizitionez un set de lenjerii de pat din fibra de bambus si pentru camera celui mic.
Vintage Gray este o lenjerie perfecta pentru un dormitor elegant, luminos si rafinat. Iar Vise Pufoase tocmai au devenit magazinul meu online preferat de lenjerii de pat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare