Proiecte de case

proiecte de case

Multe nelamuriri si intrebari pe care le au cei ce isi doresc constructia unei case executate la rosu si avand ca baza proiectul casei, sunt pentru specialisti adresate, pe site-urile de profil dar si direct la sediile acestor firme. In articolele de profil si pe site-uri cum e de exemplu www.Crihan-construct.ro, cei care doresc isi gasesc raspunsurile la toate intrebarile pe care le au in legatura cu proiectul si constructia unei case. Una dintre intrebari e legata de componenta elementelor unei case predate la rosu, beneficiarilor.

Conform specialistilor, intr-o casa la rosu sunt incluse:

  • sapaturi si subsol daca e proiectat, fundatia, turnarea stalpilor, terasa, la fel, daca e inclusa in proiect, grinzile si placile care sunt aferente oricarui nivel, compartimentari si inchideri facute din zidarie, scarile interioare si exterioare ca si sarpanta plus structura acoperisului.

Constructia caselor la cheie

O casa la cheie e finisata complet si trebuie sa fie doar mobilata, apoi va puteti muta in ea, iar lucrul acesta include fata de cele mentionate de mai sus si:

  • executia instalatiilor obiectelor sanitare, executia radiatoarelor si a corpurilor de iluminat, prizelor,  intrerupatoarelor, inclusiv montajul centralei termice.
  • executia finisajelor ce include termosistemul, dar si lavabilele, tencuielile si gresia, parchetul plus faianta ca si tamplaria si tapetul.

O alta dorinta pe care o au proprietarii si detinatorii proiectelor caselor e aceea de a putea vedea ce s-a construit si de a putea sa vorbeasca inclusiv cu unii dintre beneficiarii din trecut. Vizitele facute pe santier ca si discutiile ce urmeaza sa fie purtate cu beneficiarii lucrarilor anterioare, pot fi programate in general la numerele de telefon care sunt afisate pe site-urile firmelor de constructie ce a executat respectiva lucrare care ne intereseaza. Clientii sunt invitati sa citeasca inclusiv rubricile de mesaje primite de la cumparatori, rubrica ce se afla pe aceleasi site-uri.

Executia lucrarilor folosind echipe sau cu angajati proprii

Toti cei ce sunt implicati in acest proces de executie al proiectelor caselor, sunt angajati ai firmelor de constructii. Pe santierele unde lucreaza firmele serioase si care sunt specializate in constructii, exista intotdeauna un inginer responsabil al lucrarii si care o sa supravegheze si verifice muncitorii indeaproape.

In privinta pretul afisat pe site, acesta e estimat pentru costurile unui metru patrat construit. Pretul final al lucrarilor, se elibereaza numai in baza prezentarii unui deviz de executie. Nu se va lucra cu costuri ascunse si devizul final va fi intotdeauna atasat la contract.

Pretul final al  devizului nu trebuie sa fie diferit in prea mare masura fata de pretul stabilit initial, el fiind influentat de dimensiunea casei si deasemenea de tipul si complexitatea lucrarii. Preturile unei case la cheie sunt influentate direct de preferintele beneficiarului. Exista  transaparenta totala in privinta acest aspect si se discuta cu beneficiarul lucrarii, atat fiecare finisaj cat si cost, in parte. Proiectul casei se ofera  gratuit in general, iar eventualele reduceri se discuta in momentul in care se va  face devizul final al respectivei lucrari, niciodata inainte de stabilirea tuturor costurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole Populare